Kolla på det här!

Hahahahahahahaha, fattar ni att jag skratta när jag hitta den här bilden? Det är min kusin, Nattis. Hon är typ .. 11 år(?) Så jävla skön. HAHAHAHAHA.

Kommentarer
Postat av: Mercedes

HAHA snacka om att bli bombad, såg efteråt att det visst kom fram after all (a) lagomt störande att det inte syns? Dah, ctrl c på allt nu alltså!



Och terrorist hm, där fick du mig. Ingen aning heller! Vissa verkar bara planera en jävla massa och vara terrorister i alla fall. Så vi lever nog i en värld där i princip alla är små terrorister!



Nääe, men fy fan vad trist! Jag var så taggad på skolan att jag började leta efter hemuppgifter på hemsidan innan jag ens börjat, jag tror det är ett tecken på att jag hamnat rätt. Men är det så jobbigt som du sger lär du aaldrig få in något (speciellt inte när du redan är så trög, ja, jag minns! hahaha) men frågan är om någon annan linje skulle locka mer? Har ni några speciella "designlektioner" ännu eller bara grundämnen?



JAA visst gör man? "party mellan benen, wiowio!" haha, minnen minnen! Extentions kom jag på nyss faktiskt, gick vi ens utanför dörren utan? Hahaha sex and the city, how come!? Inte börjat se på det förän typ under sommaren to be honest (a) är så skeptisk till program till en början, men nu är jag fast! Åh, att vara som Carrie kan jag inte se som något negativt (a) men nu måste du förklara på vilket sätt så jag kan ha det i bakhuvudet nästa gång jag ser på det :D men hallå, sluta inte kolla på det!



Ja du, tänkte att jag typ grundade klubben och sådär och så, men du kan ju alltid vara vice ordförande? :D



Nu kopierar jag och håler tummen för att detta kommer fram xD



2008-09-05 @ 21:53:50
URL: http://mercaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0