Lägenheten.

Först måste jag bara säga att jag och min familj flyttar runt hela tiden. Hela mitt liv har jag bott i Skärholmen, flyttat runt i Salem & Rönninge "10 000 gånger" och i juni förra året flyttade vi till Västertorp i Hägersten. Jag har flyttat minst 20 gånger i mitt liv.

I lördags flyttade vi ju från våran lilla 3:a i Västertorp till en 5:a i Bagarmossen (här ska vi stanna!!), och idag har en typ mäklare varit här och kollat på lägenheten för att se hur skitigt dem som bott här innan lämnat efter sig. Vidrigt - om jag får säga det själv. Så nu är det fixat att det ska komma hit en städfirma och städa rubbet. Ska bli härligt med ett rent badrum kan jag lova. Har ju inte ens vågat röra någonting där inne ännu - så skitigt är det.

Nu kom vi nyss hem från Bauhaus i Länna. Vi har lämnat tillbaka en toalettsits och köpt en massa färg till vardagrummet, hallen och min lillasyster Hannahs rum. Allt åt de vita hållet. Jag köpte också en brun supermysig filt som jag ska ha i rummet! Jag vet en som kommer bli glad över den - Tussan. Hon älskar att gosa ner sig i filtar och täcken. Ska bli jättekul när vi väl kommer till att måla om etc i vårat (mitt & kattens) rum. Längtar! De ska bli så fint ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0