Veronica Maggio.

Även fast man inte riktigt förstår texterna innan man lyssat på låtarna några hundra gånger (typ, kanske bara är jag som är trög) så är Veronica Maggio faktist riktigt bra. Skönt att lyssna på. Men hon är ju inte så snygg ;o Verkligen inte snygg, tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Mercedes

Haha, vad hemskt det lät! Men aao, yes Skövde :b Jorå, det är skitnice! Ashärligt folk i stan, en egen lägenhet att göra vad man vill med och man kan låta, duscha och göra vad man vill - när man vill! Typ :) Kan tänka mig det, men det är väldigt ensamt ibland också. Satsa på't efter gymn?

2008-09-05 @ 17:21:34
URL: http://mercaaan.blogg.se/
Postat av: Mercedes

Hahaha, jaa det är görmysigt (som man säger här nere). Det är dom där ensamma kvällarna som man langar feta Maraboun framför datorn och ba chillar galet tills man blir trött och somnar (; haha! I Skövde, hm. Du kan ju alltid bara bo, haha. Njae, men du kan ju bli hm .. designingenjör? Den klassen har bara snygga killar xD eller ja, vad de nu finns för söta klasser här, har rätt dålig koll to be honest. Sköterskorna är ju dom ballaste ändå (a)



Oh lord, skojar du med mig? Jag har ätit mer på senaste tiden, kanske äter åt dig? Det var ju standard förr, nu börjar jag bli orolig för dig! Springer jag på dig en dag (för jag är ju trots allt i Sthlm någongång, haha) så ska jag donera en 200 grammare till dig, det behöver du! Du var THE marabou lover.



Hey, jag heter Mercedes och kan aldrig fatta mig kort.

2008-09-05 @ 18:59:55
URL: http://mercaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0