Pizza.

Känns som min familj börjar bli tjock. Pizza var och varannan dag, hehe. Men pizzorna på Emelis är fan asgoda. Små (jävla snåljåpar), men aaaasgodaCan't deny it.

Kommentarer
Postat av: Mercedes

haha, må hända, men man gör det bästa av situationen. Har ännu inte fått en sån där galet olidlig hemlängtan så jag håller på och dö typ i alla fall (:



Oh så pass! Jag som trodde du var som klippt och skuren för den linjen? :o Men du ska gå dina 3 år på den linjen anyhow? ska jag vara ärlig har jag inte en blekaste aning om vad designingenjörsprogrammet innebär (a) men det är något med design, förmodar jag xD



Hahaha, ahws .. Jo, förstår vad du menar! Jag har faktiskt börjat tröstäta så mycket att allt går ner, höhö. Men det är klart att maraboun smakade som bäst förra vintern någongång (; du vet experiencelåten? Den har jag också såna där bad feelings för, så den raderade jag till slut xD går inte att skapa "nya" känslor att relatera sånt till, helt omöjligt! Bortsett från chokladen för min del då, delvis (a) Oh, den där låten .. hahaha, jag gillar inte den nå vidare anymore, för den ger mig verkligen såna där äckelvibbar så jag "smutsar inte ner" mina högtalare med den lägre tbh. Men det är så mycket mer än så, speciellt Keiysha Cole (stavning) och den där lilla melodifestivalen - det är so last winter. Det, lite sån där mörk choklad (galen hjärnsläpp!!), extentions och en hel massa rännande på diverse äventyr (i snön, ALLTID! kaallt) och man har en typisk Emma&Emma kväll och såna hade vi ju repriser på jämt, haha!



Hey, vi kan bilda klubb. Unga och överkänsliga, eller något (En dotterklubb till denna är då "fatta sig kort går fet bort" där jag är ordförande).

2008-09-05 @ 20:09:43
URL: http://mercaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0