Årets sista inlägg.

Hej hopp gummisnopp! Tänkte typ passa på att önska alla ett gott nytt år, för det här blir nog mitt sista inlägg i år och en vecka fram efter nyår. Jag ska tillbringa nyår hos min pappa med Jimmy & den 2 januari åker vi hem till honom i Skövde. I Skövde kommer jag nog inte känna någon lust till bloggen. Ska göra en massa annat och hjälpa Merc att måla om sin fondvägg och grejs. Sen börjar jag min praktik på hunddagis den 8 januari (Puss på er!

Monday.

Idag har jag duschat, städat, tvättat & bakat havrebollar. Sånna här dagar är mysiga tycker jag. Kul när man lyckas med saker också haha. Dock lyckas jag inte så bra med att bli brun eftersom att den här BUS jag köpt tar jävla lång tid på sig för att göra en fin bränna (vilket är bra på sitt sätt) :) Imorgon kommer Jimmy hit :'D Känns overkligt. Tiden har gått fortare än jag trott. Helt plötsligt är de inte ens ett dygn kvar. Nu ska jag fortsätta städa innan jag ska duscha igen och ge min BUS en till chans! Är lika vit som ett lik eller nått -.-

Min katt har dessutom fått pipsjukan eller nått. Och kelsjukan. Och leksjukan. Gud va jag är kär i Tsatsiki asså, haha. Min knäppa bebis.




Twilight.

Var på bio igår och såg Twilight med Merc. Den var faktist jävla bra. Efter att man hört så mycket bra om den hade man ju ganska höga förväntningar - den var värd vartenda öre. Man blir nästan kär i Edward. Och det har ingenting med att han är vampyr att göra tycker jag. Tror nog att många flickors huven blivit lite förvirrade där, haha. Det är ju inte själva grejen att han är vampyr man faller för - utan hur han är som person. Alltså, det är inte en vampyr ni vill ha, det är en kille ni kan lita på och känna er trygg tillsammans med. Någon som kämpar och ger allt. Visst, det är ju ballt att kunna "flyga" och fara hur som helt, hur man vill. Men hallå? Tillbaka till verkligheten. Har jag inte rätt? ^


Snålt med uppdatering.

Har inte haft varken lust eller ork att sitta vid datorn över jul. Nu ska jag strax springa iväg till tuben och åka till Gullmars och möta Merc. Ska tillbringa hela min dag med henne innan vi åker tillsammans till Melissa ikväll. Vi ska ha kuuuul. Pusspuss!


Gammal bild från Blommens-tiden (; Röda naglar <3

Da'n före.

Som alla förhoppningsvis redan vet så är det julafton imorgon. Idag har jag och mamma varit i Skärholmen och köpt nya telefoner till oss själva som vi ska slå in och överaska oss med imorgon, haha great (Y) Sen har vi varit på Willy:s i Örby också och köpt mat till imorgon (vi ska strejka mot julmaten och käka nachos istället, gott!) samt massor med CHOKLAD - my love. Aladdin, Paradis, After Eight & Geischa. Ska käka choklad tills jag spyrrr! ;D

Nu håller jag och mamma på med lite julstädning och så. Skönt att vakna upp till en städad lägenhet på en perfekt julafton. Käkar vindruvor också. Gröna. Smakar bäst ;D


Veckans babe. Haha. Puss

Dead by April - Losing You


Rätt ska vara rätt?

Jag ändrade mitt civilstånd idag. Jag vet inte, de kändes så fel när de stog singel, på nått sätt. Jag är ju singel .. men samtidigt inte, haha. Att säga att man är singel tycker jag låter så öppet - och de stämmer inte in på mig tycker jag. För just nu är jag totalt inlåst. Har bara ögon för en ;$ Sen vad jag skulle skriva istället för singel var ju svårare. Vem använder ens ordet dejt? (a)


Jag vill ha en liten hund!


Jag vill ha en hund! En liten, lagom hund. Kolla bara på den här sjukt söta tjejen. Bara 4300 kr och är min granne! Typ. Vad less jag blir nu, haha. Så fort de dyker upp en hund jag skulle kunna tänka mig så kan jag inte ha en :(Klicka på bilden för att komma till annonsen.)

Buddha sa det.

"När du inser hur perfekt allt är kommer du att
luta huvudet bakåt och skratta åt himlen."

Tsatsiki videoupdate.


Ja tack till mysiga skor!


Choklad, I love you.

Jag är helt galen i choklad. Det är så gott, att jag dör. Jag hatar godis, men jag älskar choklad! Nästan all choklad är ju god. Förutom dem där Milkyway och allt vad dem heter. Spyr på dem, blä. (Brist på fantasi.)

Min iPod, den vill inte funka riiiktigt som den ska. Allt funkar finfint förutom att när sladden är ur, så ba; "Lågt batteri!" och sen när jag har sladden i så ba; "Laddat!". Alltså, det måste ju vara nått fel på batteriet när den inte laddar. Den laddade en stund förut, men sen sluta den när jag rörde den :( Jag vill att den ska funka! Det gick med telefonen, så de ska gå med iPoden!

Day after day.

Ikväll var jag hos Mercedes i Spånga :) Det är så mysigt att vara där. Känns som på den gamla goda tiden! (; Saknar fan våra vrickade mornar, dagar, kvällar och nätter tillsammans. Svårt att förställa sig några ha roligare tillsammans än vi. Slår man ihop våra "kloka hjärnor" blir de pannkaka verkligen, hahaha. En jävla go pannkaka. Hahaha, skrattar bara jag tänker på alla minnen. Förresten så lyckades jag typ återuppliva Merc gamla iPod, som jag älskar så mycket :D Jag fick den! Tack igen underbaring (a) Den har typ tusen fel men jag ska fan fixa't! Snyggare design på iPod finns inte tycker jag. Jag älskar den här! Kär, är jag.

Imorgon kommer Mercan trodligen hit efter jobbet och hälsar på mig. Då kan ju jag laga mat åt henne tänkte jag, haha. Jag är ju ändå mamma åt min lillebror och min lillasyster från imorgon till på måndag.

Fan va snygg hon är!


Stockholm - Skövde.

Nu har jag och Jimmy bokat alla tågbiljetter :D
30 december - 2 januari i Stockholm.
2 januari - 7 januari i Skövde. Längtar.
Saknar honom massor med massor.


Sko-helvete!

Idag sov jag sjukt länge trotts att jag somnade ganska tidigt igår (jämfört med dagarna innan, haha). Fattar inte hur jag kan vara så jävla trött! Kanske ska börja äta dem där kosttillskotten som jag glömde bort för hundra år sen. Tog en snabb runda i stan men hittade inga skor. Finns ju bara svarta skor i fake-skinn! Eller typ gula megaklumpiga fula skor. Fanskap. Jag vill ha ljusa beiga skor som likar uggs, ungefär. Mina "uggs" är helt nertrampade. Not sexy. Och jag vill inte gå runt i mina klumpiga Le Coq skor som gör mig 2 meter längre än vad jag redan är -.-


Min torsdag.

Idag vaknade jag av att Mercedes ringde. Var skönt att prata med henne lite. Vi har alltid så lätt att prata med varandra för det finns ingenting som vi inte kan prata om :) Sen fixade jag mig lite och åkte till Skärholmen och träffa Linn. Vi gick runt i centrum ett tag och försökte hitta skor till mig, men det misslyckades fullständigt haha. Vi tillbringade knappt en minut i varje skoaffär. Vi kollade lite jeans också, men samma misslyckande blev de såklart på den fronten. Kräsen, haha. Sen satte vi oss på ett café och fikade och pratade lite innan vi gick till Statoil och tog en varm choklad och prata ännu mer. Vi skulle precis gå när en kille kom in och Linn blev helt till sig och sprang fram och fråga efter hans autograf. De var Marcus Öhrn som sjunger i Noice. Haha, lite kul. Jag hade ingen aning om hur han såg ut. Sen gick vi hem till oss och jag städade lite i Linns rum. Det var nästan så jag gick på tå för de var så mycket hår och damm på golvet. Not nice. Nu är jag hemma och ska försöka städa lite här, hade jag tänk - fast jag städar varje dag.

Imorgon vill jag göra ett nytt försök att hitta nya skor, så jag ska åka in till stan och kolla runt i alla möjliga skoaffärer. Jag menar, de måste ju finnas några skor jag kan falla för. Inte sant?


EN HEMLIG JULKLAPP!

Jag är med och tävlar om den här hemliga julklappen som jag hittade här. Det är ju så himla kul att vinna saker - oberoende på vad det är. Gillar spänningen, att inte veta liksom. Pirrar i hela kroppen när de gäller sånna saker. Blir helt till mig inombords, hahaha.




Motion. Motion. Motion.

Jag vill börja röra på mig mer! Det är jobbigt att jag är för rädd för att springa ut i skogen själv. Tycker faktiskt att man är ganska dum när man gör det, men funtar på om jag ska skita i att jag är rädd. Kanske ger lite extra med rädslan i kroppen? Att inte tala om hur stolt jag kommer vara över mig själv när jag utmanat min rädsla. Jag är inte speciellt rädd för att någon ska hoppa på mig ute i skogen, utan mest för alla vilja djur. Rådjur, älgar, vildsvin & harar är så läskiga. Skulle dö om jag såg en asså. Ryser. De är inte så ofta man springer på dem men ..


Maria Mena - Juste a Little Bit.


Förbannelse asså!

Det är någonting som har hänt med mig. Jag har aldrig varit så här känslig som jag är just nu. "Minsta lilla grej" hugger mig i hjärtat och jag känner att jag bara vill gråta. Hur ofta blir man så lack att man ställer in mötet man ska på och börjar gråta för att ens lillebror slänger sig in i framsätet på bilen när man öppnar dörren? Fanns inte i min värld att en sån sak skulle få mig till tårar. Men om jag tänker efter så är väl anledningen så simpel som att jag bär på för mycket. Jag har tillräckligt med problem redan. För många för att bära på andras. Jag vill inte hjälpa min lillebror om han själv inte kan inse att han har nått jävla fel i skallen. Vad är då vitsen?

Det här är kul!

Ni bara måååååååste lyssna på det här! Skrattar så jag gråter.
http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=3529

Update; Jag måste bara skriva upp vad dem säger.

Hundens dagbok:
07.00 -
Tjoho, en promenad! Det bästa som finns!
09.00 - Tjoho, ungarna är uppe! Det bästa som finns!
12.00 - Tjoho, leka i trädgården! Det bästa som finns!
14.00 - Tjoho, åka bil! Det bästa som finns!
16.00 - Tjoho, leka med en boll! Det bästa som finns!
17.00 - Tjoho, Matte & Hussen kommer hem! Det bästa som finns!
20.00 - Tjoho, bli kliad på magen i soffan! Det bästa som finns!
22.00 - Tjoho, sova i Mattes & Husses säng! Det bästa som finns!

Kattens dagbok:
783e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. Dem frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igår är hoppet om att jag en dag ska lyckas rymma! Och den milda tillfredställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag ännu en gång med att försöka döda mina kidnapparna genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favoritfotölj. Kom ihåg: Lägg en på deras säng. Fångade en mus, som jag bet huvet av. La den huvudlösa kroppen vid dörren, som ett tecken till mina kidnappare på vad jag är kapabel till. Så att dem ska gå runt i ständig skräck! Bemötadet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktigt kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. På kvällen dök deras kumpaner upp vid nån sorts sammankomst. Jag blev plaserad i isolering under mötet. Men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst pga min kraftfulla förmåga att framkalla nått dem refererar de till som allergi. Jag måste komma underfund med vad detta är så jag kan använda det till min fördel. Dem andra intärerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till nån av dem, inför risken att nån skulle tjalla. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor, men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln därimot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han reporterar varenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket.

Ändringar i designen.

Det här är ju helt otroligt. Hur kan jag tröttna på mina designer så fort? Varför blir jag aldrig nöjd till 100%? Det var nydligen jag ändrade designen, och nu har jag tänkar på att göra det igen. Jag antar väl att det kommer att ske förändringar, inom en snar framtid .. kanske ikväll.

www.allahundar.se

Idag så fick faktist jag post! Det var tydligen för att jag registrerat mig på en hemsida som heter www.allahundar.se. Ja, då kanske ni kan gissa vad som fanns i det där brevet jag fick? Hundmat. Min första tanke var att jag skulle ge det till Nova & Atilla. Men! Tsatsiki protisterade. Det var minsann hans godis och han kämpade för att få det, kan jag säga, haha. Så han fick det. Han är ju trotts allt min lilla hund han :) Så nu Mercedes & Melissa ska ni bli medlem på www.allahundar.se och få jättegod hundmat. (Man såg på Tsatsikis ögon hur gott han tyckte att det var.)


Joakim Hillson - Vacker utan spackel.

Älskade den här låten som liten. Den är bra ;)
"Du ska vara den du är, och inte vara som alla andra."


Färgade linser.


Nu kan alla aktiva bloggare som bloggat i mer än 2 månader
få gratis linser från www.fargadelinser.se genom att bara skriva ett blogginlägg & länka dit. Jag har alltid velat ha bruna ögon, så detta tänker iallafall inte jag missa (;

Läs mer under kategorin "bloggare" här.



Dear friends of this academy.

Först måste jag berätta om inatt när Isak ringde. För det första var han full som en kastrull, och för det andra hade han fått för sig att jag bor i Abrahamsberg - och det var dit han var påväg. För han skulle hälsa på mig :) Hahaha. Jag önskar jag hade spelat in det samtalet, för Isak har aldrig varit så rolig förut. Sen tjatade han hur länge som helst om att jag skulle ta på mig en t-shirt och åka hem till honom (eftersom att det är närmare från mig till honom än vad det är från honom till mig *not*). Men det slutade med att vi la på och jag somna.

Imorse ringde mamma och väckte mig vid 14 tiden. Sen låg jag bara i sängen ett tag och fundera på vad fan man skulle kunna hitta på idag. Sen när jag kom på att jag skulle vara hos Anna & Agge kl 15 flög jag upp, haha. Jag hade helt glömt och var nästan påväg att åka in till stan för att köpa en julklapp till mamma istället. Men de var väl tur att jag kom på det, för de är mysigt hemma hos dem. Dem är roliga att prata med. Stannade där till klockan var kvart över sju ungefär och köpte choklad på vägen hem. Geisha - så jävla gott!

Nu ska jag nog försöka få min kära bror att äta någonting och sen börjar Wallander om en tio minuter :) Så det ska jag se och försöka sova sen. Ska gå upp i tid imorgon och åka och köpa en julklapp till mamma innan jag ska på LuciatågHannahs dagis.

Craig David - Seven days.


Every day can't be bad.


Jag tycker att jag lyckades bra med mitt hår idag.


QBN Flow - Kärlek 98.

Kärlek 98, är det så det ska va? Man lever dag för dag. Man lever jävla bra. Men sen sista jag såg dig, den där da'n, har inget varit plant, utan brant och ganska halt. Jag föll för dig, precis som någon hade sagt, jag stod i din makt. En kärleksattack. Nu var det dags att kamma hem segern. Kärlek, ja där finns det inga regler.

How does it feel?


Solve my mystery.


En omtumlande men mysig fredag.

Imorse gick jag upp 06.50, tog på mig mjukisar, satte Tsatsiki i buren och gick till Bagarmossens djursjukhus och lämnade honom för kastrering och ID-märkning. Under kontrollen sa veterinären att det kan finnas en liten risk att det händer någonting när dem söver katter. Jag fick en flash back från den dagen min katt Tufs dog, 5 år gammal, och svimmade nästan. Finns ingenting som möjligen skulle vara värre i min värld, än att förlora Tsatsiki. Så när jag lämnat honom fick jag sitta ett tag och återhämta mig innan jag gick hem och slängde mig i sängen. Fast än jag sov flera timmar så försvinner inte min "chock", och jag tror det kommer hålla i sig hela kvällen. Men nu är han iallafall hemma och hel, min älskade lilla älskling :') Jocke följde med mig och hämtade honom och när vi kom in och han kollade på mig sa han; "Du ser ju verkligen helt förstörd ut!" Aa, jo tack liksom ;b Känner mig nästan sjuk.

Ikväll ska jag behålla myskläderna på och äta en god Crandiosa Classic pan pizza med Jocke och mysa med Tsatsiki och äta chips och dipp till Idolfinalen (som jag egentlgen inte är någe vidare intresserad av). Känner som sagt fortfarande av "chocken" och vill stanna hemma ensam och vila. See you later alligator!


Du är det finaste jag vet. Du är det dyraste i världen <3

You're amazing, honey.

You make me feel funny. You make me feel happy. When you come around, that's what I found out, honey, what am I doing without you? Took for granted everything we had. As if I'd find someone who's just like you. We got a little world of our own. I'll tell you things that no one else knows. Funny how life can be so surprising. I'm just realising what you do.

Mercedes Wallin,
Allt som någonsin hänt mellan oss har bara fått mig att inse mer och mer hur mycket jag behöver dig och hur mycket jag älskar dig. Finns inga ord som kan beskriva vad du betyder för mig.

- You are simply the best, better than all the rest.
- Tack för att du alltid finns där. Jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig <3



UB40 - Baby I Love Your Way.


Westlife.


Elias AB.

Idag har jag varit ute och lekt väktare med Elias. Vi har gått runt halva stan och kontrollerat spelmaskiner på restauranger och barer, typ. Just jobbet i sig var ju inte så jävla kul men de var kul att träffa Elias :) Finns väl inte så mycket mer att säga om det, haha.

Nu är jag ganska trött. Har ringt veterinären också så nu ska Tsatsiki kastreras imorgon :)

Shebang.


What if your world should fall apart?

Kärleken kan krossa hjärtan. Det är därför jag är så hemskt rädd för den. Jag har hört dem orden - dem orden som slet ut mitt hjärta, spottade på det och lämnade mig i tårar, utan någonting kvar. Jag är rädd för att känna så. Mitt hjärta kommer föralltid vara sönder. Don't get me wrong - Jag älskar kärleken. Det är helt underbart att älska någon. Men det är just den delen när någonting tar det ifrån dig och du inte kan göra någonting åt det som är den plågsamma delen. Jag har förlorat på det mest plågsamma sätt. Det finns inget som kan beskriva den sorgen.


Julklappar är jobbigt.

Det är ju fan svårt att köpa julklappar. Skulle vara så mycket lättare om man skulle köpa julklappar till sig själv :) Men jag hittade iallafall lite saker till Hannah och Jocke. Bara mammas kvar - det allra svåraste. Fast det borde inte vara så svårt. Eller?

Jag fick förresten praktiken på hunddagiset i Hornstull. Börjar den 8 januari :D 09.00 - 15.00. 60 hundar. Då blir det powerwalk 4 gånger om dagen 5 dagar i veckan (;

Hunddagis & julkappar.

Nej, bloggen ska inte raderas. Det kommer inte lösa mina bekymmer. Dessutom vet jag att jag kommer ångra mig om jag gör det. Har ju gjort det misstaget förr. Dock försvann inte bloggen, utan bara möjligheten för mig att logga in -.-

Nu ska jag borsta tänderna och kila iväg till Hornstull där jag ska möta min syv Helen och gå till ett hunddagis och hälsa på för att se om jag kanske ska börja min praktik där. Inte världens roligaste praktikplats kanske, eftersom att mitt intresse för hundar sjunkit drastiskt den senaste tiden, men man får iallafall röra på sig mycket. Jag älskar att gå!


Efter det ska jag kila vidare in till stan och leta efter lite julklappar. Har bara det där lilla problemet att jag inte har någon aning om vad jag ska köpa. Vad vill min mamma ha? Vad vill Jocke ha? Sen vad Hannah vill ha kanske är lite lättare för hon vill ha allting, haha.

See you later alligator!

How long have I been in the storm?

Funtar på att ta bort bloggen. Det är nått dystert med den. Har lust att svära på ungerska.

You don't know why ..

Fan va livet är skit ibland. Jag hatar det här!


Madagaskar 2.

Efter att jag suttit mig ner och vågat inse vilken tuff barndom min lillasyster har haft, och har, så har jag bestämt mig för att göra det lite bättre genom att hämta henne från dagis tidigt imorgon och se på bio med henne. Madagaskar 2. Det gör mig glad att se henne glad.



Andra Avenyn krossar mitt hjärta.

Haha asså jag har blivit så himla känslig. Det händer så mycket skitsaker på Andra Avenyn nu att jag nästan börjar gråta. Det verkligen känns i mitt hjärta. Jag vet hur det känns att älska någon på riktigt, och det krossar mig att se sånna saker hända folk. Usch asså jag gråter nästan!

DKNY Delicious Night.

Den här parfymen luktar så jävla gott. Fick ett prov på den från Kicks för ett tag sen och jag är helt fast.  Jag vill ha den. Jag vill ha den. Jag vill ha den. Jag vill ha den. Det lockar ju inte precis lite att springa och köpa den när man har 700 kr i plånboken heller. Det skulle vara så enkelt, haha. Men jag har lovat mig själv att spara ett tag till.


Can you tell?


Shawn Mcdonald - take this life

Du har gett den här låten en betydelse, för mig.

As Im standing here, staring into the mirror.
See the figure of a man trying to take a stand and live for something more. Integrity is what I need and honor to my soul I feed. Give it up, pack it in, getting rid of all my sin weighing me down. Wont you come and fill. Wont you come and make me more real. Take this life. Wont you change this life. Come and make me whole. Wont you take this life. Wont you change this life. Wont you come and make me whole. In my pursuit of what is real my heart is longing with a need to feel. My soul come alive. I trudge and I step through the height and the depth of a long narrow road as Im growing old. And soon I will be home. Wont you come and fill. Wont you come and make me more real. Take this life. Wont you change this life. Come and make me whole. Wont you take this life. Wont you change this life. Come and make me whole. Wont you take this life. Wont you change this life. Come and make me whole. As Im standing here, staring into the mirror. See the figure of a man trying to take a stand and live for something more. Integrity is what I need and honor to my soul I feed. Give it up, pack it in, getting rid of all my sin weighing me down. Take this life. Wont you change this life. Wont you come and make me whole. Wont you take this life. Wont you change this life. Wont you come and make me whole. Take this life. Wont you change this life. Wont you come and make me whole. Wont you take this life. Wont you change this life. Wont you come and make me whole. Come and make me whole.



En pojke reser till månen.

En annan siktar mot solen. En tredje kommer aldrig iväg. Han viskar: När natten faller, och du känner dig frusen, då lever, då finns jag här för dig. Och dom säger, att du lever ensam. Och dom säger, du lyssnar på Elvis. Och målar, med sorg i varje färg. Här kommer solen. Här kommer en sol som säger: Aldrig mera regn, aldrig mera regn. Hör ett bom bom bom som bankar för dig.

Look at my tiger. rawr!


Det finns ingen utväg.

Idag är jag arg, grymt deprimerad och irriterad. Det är sånnahär dagar jag bara vill sjunka under jorden och dö. Skulle kunna gråta just nu. Det finns ingen utväg.



Ensam är stark?

Jag vill skriva någonting, men vet inte vad riktigt. Känns som jag aldrig vet vad jag vill och inte. Iallafall så känns det som att jag aldrig gör någonting pga att det inte riktigt finns någonting som jag vill göra. Idag har jag städat hela dagen, och det är sånt jag trivs med - när det blir rent, fint & prydligt. Jag tror jag har fastat mycket för det mysiga livet när man är hemma tillsammans med sin pojkvän om kvällarna och städar, lagar god mat och bara myser. När man glädjs mer av varandra än allt annat. Jag tycker om utekvällar ibland, men väldigt sällan. Mår aldrig speciellt bra av alkohol och när jag dricker vill jag inte vara på en krog eller runt en massa galna folk jag inte känner. Jag gillar den lugna stämningen när jag dricker - till skillnad från mina vänner. Så what to do. "Alla vill festa utom Emma för hon vill stanna hemma." Precis så är det. Vad är det egentligen som lockar folk till att supa sig fulla varje helg? Mår dem ens bra? Det tror iallafall inte jag att dem gör. Inte nå' vidare iallafall. Men snart är det nyår, och på sånna speciella dagar tar jag gärna några glas och firar. Denna nyår ska faktist Jimmy komma upp till mig (om ingenting vill stå ivägen) och sen ska jag åka med honom hem till Skövde i några dagar. Det vet jag iallafall att jag vill! Jag trivs där. Tänk om de kunde vara så varje dag. Vilken lyx!


"Jag har tre hjärtan på min vägg. Ett svart - det betyder ont. Ett rött - det betyder kärlek. Och så har jag ett vitt. Det vet jag inte vad det betyder ännu, men det är väl någonting mittemellan."

Just so you know.

Städningen går asbra! Det blir asfint här. Tror mamma kommer bli jätteglad när hon kommer hem, fast jag kanske lämnar köket till henne (a) Nu ska jag sätta mig och vika kläderna som ser ut som självaste Mount Everest på matbordet. Sen IdolPuss

Nä vet ni vad?

Nu tänker jag städa! För att göra både mig och min mamma glad! Nu är hon och lämnar min lillebror Jocke hos min pappa, och min lillasyster Hannah hos sina extra-föräldrar.
Vill ni se en bild på min mamma?



Last friday, please?

Idag är det fredag, igen, och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Har ju inte någon vidare lust till någonting heller riktigt. Eller jo det är klart, men inget som går att fixa just nu. Skulle vara mysigt att äta god mat och mysa hela kvällen. Jag tror att jag nästan alltid varit den som hellre ligger hemma i soffan och myser än att gå ut och festa. Tycker om de. Är faktist otroligt glad för det, haha. För mig blir det nog en sån kväll även idag. Dock jävla synd att jag måste vara ensam! Vi kan väl spola tillbaka bandet till förra helgen nu? (a)


Jag har dansat med en ängel.

Har suttit uppe tills nu med den här designen som jag är riktigt nöjd med :) Tycker de blev riktigt fint. Tsatsiki fick inte vara med den här gången. Han sitter här brevid mig och piper (;

Nu börjar jag känna att det kaaaanske är dags att krypa ner i sängen.   Jag saknar dig J.

Plötsligt händer det.

Äääääntigen färgar jag min utväxt. Helt underbart, haha! Nu hoppas jag att jag kommer slippa att det ser fettigt och äckligt ut hela tiden :) Här har ni en bild på min lilla älskling! Han är så söt att man bara vill äta upp honom, visst? (;



Tvåans skolfoto.


Love cards.

Igår vid middagen började mamma spåna runt i sina böcker när jag berättade för henne om Jimmy. Det var riktigt intressant att höra faktiskt, asballt, så jag bestämde mig för att sätta mig och läsa lite i dem här böckerna. Det står på engelska så jag översatt för att kunna visa för Jimmy. Läs det här, de är häftigt!

Detta är just hur jag som är född 24 September & han som är född 7 maj passar.
Jag har kortet hjärter kung & han har kortet ruter dam.

Hon är hjärter kung.

1. VER - You are Venus to him in the Life Spread s. 282

Din partner älskar (avgudar/dyrkar) dig och ni båda har ganska mycket gemensamt som gör att ni känner er bekväma med varandra och hjälper dig att uppskatta tiden ni spenderar tillsammans. Det här är en utmärkt "connection" för giftemål eller vänskap. Ni finner mycket nöje & välbehag av att vara tillsammans och har en delad förståelse (värdering, uppskattnig, gillande, njutning) och glädje. Av den anledningen har ni både gjort ett bra val genom att välja den här relationen.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Det finns det starkt band av kärlek och vänskap mellan mig och min partner. Vi glädjs av liknande saker och varandra.


2. CRR - You are his Lifetime Cosmic Reward Card s. 315

Du, som en viktig person i din väns liv, representerar en del av hans livstids utmaningar och mål. I själva verket, du är 'en belöning för förändringar' i en eller flera viktiga delar av hans liv. Av den anledningen kan det hända att han ser dig som utmanande eller svår. Hur som helst, när han har gjort de nödvändiga förändringarna och mött sina självbelagda utmaningar kommer erat förhållande påverkas av hans känslor av tacksamhet och lycka. Ofta är par med den här "connection" ämnade (av ödet bestämt) att vara tillsammans för att slutföra viktiga lektioner i livet och kärleken. När din partner har mött sina livstids utmaningar och förändringar, kommer du bli den största välsignelsen i hans liv.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Jag utmanar min partner att öppna och acceptera välsignelserna av universum. Jag ger den största välsignelsen till honom.


3. CLRS - You are his Spiritual Cosmic Lession Card s. 318

Det är svårt att beskriva, men denna "connection" är den som kan vara väldigt viktig om någon av er är seriöst intresserad av självutveckling och personlig omvandling. Denna "connection" betyder att du är som en 'lärare' för honom - någon som leder honom till en mer mogen och självansvarig väg att se sig själv och sin roll i världen. De representerar en del av hans cosmiska öde eller roll eftersom du har en djupgående effekt på honom. På en viss nivå, kommer du märka att du kritiserar honom, eller ibland tom dömer honom. Av den anledningen kommer han kanske inte alltid uppskatta din medverkan i hans liv eller glädjas av ditt sällskap.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Jag påminner min partner om en betydelsefull vinkel av hans största potencial. Jag visar honom vad han kan göra och bli.


4. VERS - You are Venus to him in the Spiritual Spread s. 282

Ni två har varit tillsammans förut och det finns mycket kärlek mellan er från en annan livstid. Ni kanske kände lite 'kärlek vid första ögonkastet' energi första gången ni träffades. Ni kan vara vänner eller älskare. Ni kan också bli mer seriöst och djupt involverade. Exakt vad ni gör med denna 'bas av kärlek' som finns mellan er är upp till er, men sak som är säker är att ni har en utmärkt start för ett meningsfullt och långt förhållande - en mycket bättre start än du någonsin kommer få med någon annan du kanske stöter på.

NOTES: En av de enastående egenskaper av denna underbara "connection" är att det är en 'förtjänad connection'. Det betyder att känslorna ni har för varandra blev skapta i en tidigare livstid med varandra. Denna "connection" bär ofta ansvaret till 'kärlek vid första ögonkastet' och andra fenomenal. Vanligtvis accepterar ni varandra omedelbart. Denna "connection" ökar en oerhörd förbättring till ett förhållandes helhet och lyckade äktenskap.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Min partner och jag delar en djup samhörighet som är svår att förklara. Vår kärlek är tidslös och evig.


5. NER - You are Neptune to him in the Life Spread s. 307

Din parter ser dig som sin 'dröm som blev sann' och det är sannolikt att du inte kan göra nått fel i hans ögon. Hur som helst, du kan känna ibland att han inte känner den riktiga du och du kan bli ganska trött på att spela en roll som han ser dig. Men det är också en väldigt romantisk "connection" som behåller romansen i ert förhållande år efter år. Du har en makt över din partner. Med den kan du, om du vill, vilseleda honom utan att han ens märker att du gör det. Trotts att det kan vara skönt att ha någon som dyrkar dig, vill du bli älskad för den du är, vilket kan vara svårt i denna "connection". Likväl har du ett sätt att tillfredställa din partner och det binder ett starkt band mellan er. Det är också möjligt att du kan använda denna "connection" till att insperara din partner att arbeta med mig att fullfölja ett viktigt mål i ditt livs arbete. Detta är en "connection" av 'Universal kärlek'.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Min partner ger mig makten att fullfölja hans drömmar. Jag använder den makten för att ge honom sanning och kärlek.


Han är ruter dam.

1. VEF - She is Venus to you in the Life Spread s. 281

Du känner mycket kärlek och uppskattning för din partner eftersom att du i grund och botten gillar henne för den hon är. Det är någonting med henne som gör henne väldigt njutningsbar för dig att vara med. Det är en utmärk "connection" för giftemål. Ni båda känner att ni gillar och glädjs av samma saker och har mycket gemensamt. Det kan göra det väldigt enkelt att vara tillsammans och öka känslorna om "rätten" till att vara tillsammans. Denna "connection" är bra för alla sorters relationer. Ni två är väldigt överensstämmande och delar behaglig tid tillsammans.

NOTES: Planeten Venus är ansluter sig med njutningsprincipen. Att ha mer njutning i ett förhållande ger mycket till förmågan att vara tillsammans i utbredda perioder av tid (stor familj) och är, i sig självt, perfekt för giftemål. Hur som helst, Venus själv behöver inte vara tillräcklig för att garantera ett långt förhållande. Oftast är dem som delar ett 'Venus förhållande' rätt och slätt bästa vänner. Hur som helst, när två personer som är gifta delar denna "connection" är det ett väldigt bra tecken för framgång i äktenskapet.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Jag verkligen älskar och glädjs av min partner. Vi har vad som krävs för att passa ihop väldigt bra och vara älskare och vänner.


2. CLFS - She is Your Spiritual Cosmic Lesson Card s. 316

Denna "connection" är en som är på en djupare nivå och mer svår att begripa än andra. Det bästa sättet att beskriva den är att din partner representerar en del av den lärdom du är här för att lära dig i det här livet. Specifikt reflekterar hon i den lärdom du lär dig involverat dina skyldigheter i den större planläggningen av saker - både i samhället och för att uppfostra dig själv. På nått sätt påminner hon dig om saker som du måste göra, eller har blivit, som kommer vara en hjälp till världen. Om du är comsiskt benägen kan den här relationen leda till ditt öde. Hur som helst, det kan också enkelt påminna dig om din ofullkomlighet och de områden du kan behöva förbättra dig själv.

NOTES: Detta medför möjligheten att av från ditt föregående livs "connections" förbindelse med de lärdomar du lär dig i detta förhållande. Möjligheten finns att ni två varit tillsammans förut och att rollen hon spelar i ditt liv stammar från en tidigare anslutning. Troligvis något som aldrig hann avslutas. Detta kan vara ett av de mest mäktigaste och viktigaste förhållanden i ditt liv.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Min partner visar mig min högsta potencial och poängen för min största roll i det här livet på ett sätt som tar mig till högre höjder.


3. CRF - She is Your Lifetime Cosmic Reward Card s. 314

Hon är någon som utmanar dig och likväl på ett sätt poängterar vägen till ditt egna öde och tillfredställelse. Det är möjligt att ni är menade att vara tillsammans på ett betydelsefullt sätt, även gifta. På ett sätt representerar hon en 'belöning' för dig, en belöning du förtjänat för att ha gått igenom en del av de förändringar som är en del av din själs öde i det här livet. I en mening, det här föhållandet kan kännas som en riktigt välsignelse, när utmaningarna anslutna till det är mötta och uppgjorda.


Bekfräftelsen för denna "Connection": Min partner påminner mig om underbara saker som är en del av mig. De är en välsignelse till mig om jag är redo och villig att acceptera den.


4. VEFS - She is Venus to You in the Spiritual Spread s. 281

Det finns ett starkt kärleksband mellan er som är svårt att förklara för att det är kärlek som är skapt i ett tidigare liv. Av den anledningen kände ni kanske lite 'kärlek vid första ögonkastet' energi första gången ni träffades. Betydelsen av den bekantskap ni känner för varandra är också resultat av en undermedveten länk - en länk som som var skapt av att ni var tillsammans förut och jobbade på erat förhållande mycket då. Ni båda har mycket förståelse för varandra och är därför väldigt överensstämmande. Ni glädjs av varandras sällskap och märker att ni gillar mycket av samma saker i livet. Ni finner nöje i samma saker och i att vara med varandra. Detta är en väldigt bra "connection" för både äktenskap och vänskap. Även utan att göra någonting är det ett starkt kärleksband mellan er som kan vara basen för giftemål eller vilket slags förhållande som helst. Med den här stadiga grunden behöver ni bara bestämma vad ni vill bygga på den.

Bekfräftelsen för denna "Connection": Min partner och jag delar en djup kärlek som är svår att förklara men väldigt uppenbar. Vår kärlek verkar vara oändlig.


Sen om man tror på detta är väl upp till var och en, man kan ju alltid försöka ta reda på om det stämmer? Det är ju hur som helst riktigt häftigt!

Från båda sidor.

Jag steg uppför med skjutna vingar, genom glass-slott i aprilskyar. Och fjädergrottor överallt, har sett de bästa moln. Men nu skymmer de solen, de regnar och snöar på varenda en. Och allt jag borde ha gjort, men moln kom ivägen. Jag har sett på moln från båda sidor nu, från in och ut och ändå ser jag nu bara molnillusioner. Och nu minns jag - har aldrig förstått mig på moln, inte det minsta.

Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om. Och om du behöver den finns aldrig gryningen, har sett hur kärlek vunnit. Försvunnit och förlorat, och du lämnar de skrattande när du gått. Och om du brydde dig säg inte till mig "ge inte bort dig själv". Jag har sett kärlek från båda sidor nu, från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner. Och nu minns jag - jag förstår inte kärlek, inte det minsta.

Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig, och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen. Och du eller jag? Vem är konstigast? Är det bara jag som förändrats? Ja nått är borta men nått hittas, varje dag.

Jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner. Och nu minns jag - jag förstår inte livet, inte det minsta.

Har sett allt från båda sidor nu, från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner.

Anastasia - At the beginning.


Det roligaste i Idol hittills!

Det här satt jag och Jimmy och kollade på på Idol-reprisen på söndagen. Sa då att jag hoppades att de fanns på youtube så man kan lägga de på bloggen, och hade glömt bort de tills jag hittade de på Linns blogg nyss. Vi båda satt och verkligen undrade vad hennes problem var, hahahaha. Det är ju helt sjukt.


Christina Aguilera - Dirrty

Christina Aguilera måste vara den snyggaste tjejen i världen.
Blir sugen på att blondera mitt hår när jag ser henne.


Jag saknar dig, redan.


RSS 2.0