Medborgarskolan.

Nu har jag varit på möte i Odenplan, för att byta från skrädderi/mode/design i St Eriks gymnasium till samsam i Medborgarskolan. Jävligt skönt att byta skola!

Måste välja ett språk också - spanska, italienska, franska eller tyska. Jag kommer nog välja tyska, då språket är lite saksamma för mig, och tyskan bara är en lektion i veckan (haha). Så lätt tänker jag smita undan. Och då får jag sluta 14.00 på måndagar istället för 16.15.

Har inte bestämt mig helt ännu .. men aa .. tror nästan de. Blir så jävla deprimerad när jag kommer hem!


Blir inte Medborgarskolan.

Obeskrivligt.

Det är sånt här som får mig att må bra. Det är det här som gör att jag orkar <3 Jag älskar er -
alla mina underbara vänner. Måste säga, speciellt Isak & Mercedes som alltid finns där, på era egna små vis. Det betyder jättejättejättejättejättejättejättemycket ska ni veta! I LOVE YOU


Life's like this;

S K I T !

16 veckor 4 dagar


Hallå bloggen!

Dagens to do;

  • Fixa med designen i bloggen
  • Gå ut med Tsatsiki
  • Städa

Ja, det var nog det, haha.


Svart/vita katter.

Idag har jag varit ute med Tsatsiki i koppel för första gången. Tuffingen klarade av det galant, såklart! Haha. Lite läskigt i början men riktigt kul att springa runt och leka i buskarna. Sen kom grannen och grannkatten också. Tsatsikis tvilling, fast stor, strävhårig, och lugn. Dem blev ganska bra "vänner". Kul att dem kan vara sams iallafall, tycker jag, då Tsatsiki ska springa där ute själv sen. Vill inte vara orolig här hemma ;)

Jag börjar undra också om jag kommer lyckas med att inte äta choklad innan Skövde. När tankar att man inte kommer klara de kommer vill man äta dem som tröst! Fast jag är hungrig också, kanske är därför! Haha.

Äntligen!

Äntligen har jag varit och köpt mitt efterlängtade remy-hår Taj Mahal. Det kostade ca 900 kr, men de är det värt! Helt klart. Köpte även en toning som jag håller på att färga mitt hår med nu :) Tror nog att min header inte är allt för långt borta nu längre!

Någon som vet?


I'm alive.

Mercedes om Sugen!:
hoho marsian. langa uppdatering dirr alltså! inte hört från dig på alldeles för många timmar. Are you alive? 5 weeks eller något, överlev för fanken. big time mysigheter i de nedre delarna av Sverige, strax utanför sömmarlandet (sommarlandet oktober 08, pfft) kring slutet på oktober. Be there. Over and out. Skruttisnuttis, saknad! Blöhö pusSsZsZ <3



Borde man bli orolig?
Haha. Jo men faktist så lever jag men har nada lust att blogga.
Jag fyller 17 år idag, for your information! Det suger feeeeeeeeeeeeeeeett :)

Jag har skickat intresseanmälan till Hantverksakademin i Blåsut också. Så jag får se om jag byter både skola & linje strax. Så att jag inte dör. Både skolans trista lektioner och Fridhemsplan ger mig ångest, usch. Jag är så äcklad av dig och står bara inte ut med att se dig omkring min skola och undra varje dag, och liksom bara vara nära. Fy fa-an!


Sugen!

Jag är riktigt sugen på att börja blogga ordentligt, och jag har ingen aning om hur många gånger jag fört fram det nu (a) Kan inte börja riktigt ännu, för som ni ser - ingen header & ofärdig meny. Jag får helt enkelt vänta ett tag till. Kanske klart till nästa helg? I hope so. Jag fyller år på onsdag! :D Men jag skäms faktist lite (a) Jag har mellan 14-16 unika besökare varje dag. Vill kunna ge er nått faktist. Ni missar väl inte Andra Avenyn ikväll?

Och du, Mercan, jag ångra mig om Gabriel Odenhammar! HAHAHAHAHA.

Min kamera?

Jag kan inte hitta min kamera! Jag som tänkte fota!

Emmaaapower med 3 a.

                      Från flickor till ungdommar
                      - tillsammans, hand i hand.

           Idag ska jag vara med Mercedes för första
        gången på 8 månader. Helt sjukt vad den tiden
       har rusat förbi. Saknar verkligen tiden då de bara
       var vi. Jag älskar dig gumman, föralltid. Och som
     vår tid tillsammans har bevisat - no matter what (: <3

Önsketänkade.

Fan va sånt kan vara irriterande ibland. Rädda mig. Asså .. avundsjuka är något jag oftast förnekar. Men fan va jag är och kan vara avundsjuk. Gah! Jag vill inte.

"Tänk på barnen i Afrika!" var populärt på luchen idag, haha. Men, även fast man tänker på dem och hur synd det är om dem, så kan kan faktist inte glömma sina "lyx"problem ;b

Nä, jag tror bestämt att de är dags för mig att lägga mig i sängen, mysa med min bebis och sluta sura! Varför ska just jag vara så himla negativ hela tiden? Aja, god natt allihopa! <3


Vill ha, vill ha!

När man sitter såhära och tänker på saker som man vill ha, kan listan bli jävlans lång. Men om man ska göra den kort, med de allra nödvändigaste sakerna för tillfället, så skulle nog min se ut såhär;
 

  • Jeans. Tighta jeans, skulle inte sitta helt fel asså. Tänkte testa om puss&kram funkar (även om de inte är de vackraste med ett puss&kram-märke på häcken). Dem jeansen tycks passa på de flesta tjejer, och om dem sitter sem jag vill ha dem - great! :)
  • Underkläder. Det känns som att min garderob skriker efter underkläder faktist - brist!
  • Remy-hår. Snart är det min födelsedag, woho, så jag hoppas mamma köper.
  • Nagelförstärkning. Nagelakuten, någon? Dem bokstavligen håller på att rasa hära.
  • Brun utan sol. Jag är faktist redan hyffsat brun, men känner att jag måste sluta sola solarium och få färg på annat sätt. Så mest för att bli brun billigt och lite mer hälsosamt kanske. Färg i fejjan!

Till alla killar där ute!

Jag läste den här på Linns blogg och tyckte de var så bra så jag måste kopiera (a) Dessutom så har den ju en bra innebörd - riktigt bra! (;

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du förstår
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

Det här verkligen stämmer in. Iallafall så är det en del av det jag lite omedvetet söker i en kille. Det är en sån här kille man kan kalla helt fantastik (; Det skulle vara en oerhört härlig känsla att en dag kunna se tillbaka på den här texten och tänka; "Min pojkvän är allt det där."

Hallå, pojkar? Dags att läsa på läxan en aning kanske? (; Det är bra att kunna det här! Jag tror faktist att detta går hem hos de flesta tjejer. Eller vad tror ni?

She looks lucky?

I need time. A moment that is mine. Love. Joy. I need space. Love. I need me.
I need to make mistakes, just to learn who I am.

If there's nothing missing in my life, then why do these tears come at night?
If you look at me closely, you will se it in my eyes - this girl will always find her way.


Gammal bild.

Britney Spears.

Britney Spears har ju tydligen gjort come back nu igen. Jag är inte så förtjust i hennes nya låtar. Några är bra, men lyssnar helst på hennes gamla låtar! Dem bär på fina minnen dem :)

ID-kort.

Jag håller på att fixa ett ID-kort! Som jag tjatat om i århundraden. Det måste man faktist ha på tåget för att bevisa hur gammal man är. Så äntligen får jag ett. Nu har jag fått mitt personbevis hemskickat så nu ska jag (efter att jag fyllt år) åka och fota mig (måste vara ett fint foto) och fixa själva ID-kortet :D

Jag vill blogga!

Haha, jag vill faktist blogga! Men bajs, nej! Designen först (;

Fast när jag tänker efter ..
det kommer nog inte riktigt gå att undvika bloggandet helt. Ni ser ju? Jag är redan här och skriver! Är sugen på att fixa med designen - kodningen. Storyn om headern har jag ju redan dragit, haha. Men de är inte kul att blogga utan en header! Gaah, dilemma typ. Samtidigt har jag inte riktigt tiden att fixa designen för tillfället. Just nu står mitt rum som nummer ett på listan, sen går det till delar av mitt utséende för att få energi till att fota bilder som sen kommer leda till en ny header och mer bloggande (då jag har tiden för det). Det är inte kul att blogga i en ful blogg (; Tycker även själv att de inte är kul att läsa en blogg utan bilder på personen i fråga, så därför vill jag satsa på bilderna när jag bloggar, och ja, ni har läst de redan (; Jag har iallafall skrivit de redan!

Snart fyller jag år! 9 dagar kvar!


Ganska gammal bild, haha. Ugly. Men ball på nått sätt. Jag upp i dagen! (;

Min header.

Min header kommer vara borta ett tag. Vill ha nya bilder på mig & Tsatsiki :) Dem bilderna vet jag att jag inte kommer fota ännu på ett tag - jag har inte tid & lust. Så den får vara borta helt enkelt :) Hela designen kommer faktist vara lite kaos ett tag. Och jag tror, som jag sagt innan, att jag inte kommer blogga innan allt är på plats.

Gjorde nyss en ny header till Mercedes som jag tycker blev super faktist! (; Hennes vän Judiths hund är ju så himla söt, måste jag säga, haha :D Och Alexander är ju såklart också alltid lika söt, men han syns ju inte så mycket på bilden (;

Håll ut!

Jag ska blogga - sen. Först är det livets tur att vara en stund. Känner att bloggen är rörig och att jag inte har lust med bloggen för tillfället. Men jag vet att jag kommer börja blogga mer snart :)


Det var riktigt skoj i Nora -07 <3

Jag som skulle blogga!

Har helt glömt bort att blogga. Har inte känt för de. Gör inte de just nu heller egentligen :b Men .. Inatt sov Isak här :) De var mysigt, men vi larvade oss ganska långt in på natten så de blev inte så mycket sömn. Inte för hans del iallafall som skulle jobba halv nio. Men jag la mig i sängen direkt när han gått och smsade lite med Mercan och sen råkade jag somna. Jag som skulle gå till skolan idag (a) Sov till klockan 14.00 ungefär tror jag. Men fan, jag tror jag behövdesova ut idag med. Känner att förkylningen är på goda vägar härifrån nu :)

Jag längtar till Skövde! Eller, egentligen längtar jag efter Mercedes (inte Skövde;$ Vill åka nu! Vill spola fram alla de 6 veckor som är kvar! Nu nu nu nu nu!

Dessutom så är de helt plötsligt bara 11 dagar kvar till min födelsedag :D Jag dör om jag inte får mitt efterlängtade remyhår av mami. Sen hoppas jag att jag får pengar av pappa så jag kan köpa lite plotter, som alltid är lika kul!  När han köper saker till mig känns de som han tror att jag fortfarande är 10 år! Så jag typ ber till gud - pengar.

Min lilla fluffis Tsatsiki är blivit en riktig tuffig nu by the way :) Kanske inte bokstavligen, men mycket bättre än när han kom i söndags! Ni måste komma och hälsa på oss, vänner! Han vill förresten att vi ska gå och lägga oss. För länge sen. Han är jättetrött och har tjatat ett tag. Det är inget gulligt litet "mjau" utan de är ett långt, gnälligt mjau som nästan tar kål på hans lilla stupe. Så vi ska väl ta och göra det nu :) God natt alla!


Hallå, Skövde! :D

Nu är de bokat och klart! :D Hela höstlovet ska spenderas i Skövde hos Mercan & Jack. Fan va jag längtar, haha. Så jävla länge sen nu! För länge!

Jonathan, 070909.

Det har gått ett år. Men det känns fortfarande helt overkligt.
Änglarna tog honom, mitt framför våra ögon, men han lämnade inte oss.
Tårarna tränger på, inte bara idag, men jag tänker inte gråta, för de vill inte han.
Jag kommer alltid minnas och älska Jonathan <3

Ps. Jonis du är fortfarande välkommen hem hit, men håll benen i styr så du
inte råkar flyga efter mina missar nu ;) Man ska pussas & kramas! Remember?


Tsatsiki.

Nu har jag äntligen kommit på det! Tsatsiki.

Tror att jag ska skapa en egen blogg för Tsatsiki som hans uppfödare kan följa :)


Ojojoj!

Igår kväll kom Agge hit från sin släkt i Leksand med den sötaste lilla missen man kan tänka sig, till mig. Han är gråsvart med vita tecken, heter Billbo (just nu för jag har inte döpt honom själv ännu) och är ungefär 75% Helig Birma & 25% Norsk Skogskatt - en riktig liten lurvboll! Denna lilla sötsak som kommit tillbaka till uppfödaren, bara efter ett dygn hos sin nya ägare, skulle egentligen kostat mig 2000 kr, men jag fick honom helt gratis :'D

Han är veterinärbesiktad och fått U.a. på allt (vet inte exakt vad det betyder man de är asbra). Han är vaccinerad en gång och avmaskad. Vet inte om ni förstår vilken jävla tur man har när man får en sån här fin katt helt gratis :) Jag är superglad!

Men, till hans svagare sidor. Han har ropat efter mamma (HÖGT) hela natten och jag har knappt fått en blund. Fast de är lite kul att höra honom käka och pipa samtidigt, haha, låter som han har vatten i halsen typ - supersöt! Sen så kommer han redan själv och vill kelas i sängen trotts att han är väldigt skygg än så länge, dock utan att hålla mun ;b Ibland somnade han och var tyst, me de var inte utav majoriteten. Så jag är trött!

Idag ska vi åka och hämta Tussan. Ju tidigare dessto bättre :) Vi hoppas på att hon kan lugna ner honom, så att jag får sova inatt.

Dagen bästa!


Jordan Pruitt - Miss popularity.

Jag älskar den här låten. Haha, varför? Vet inte :) Det är en replay-låt, for sure.
"She's the girl that you love to hate"


Ibland inser man saker.

Ska sanningen fram, tror jag faktist inte att blogga riktigt är "min grej". Och jag vet inte om det någonsin kommer bli det. Jag började blogga för ungefär ett år sen, tror jag. Och det gjorde jag för att jag beundrade en väns talang till bloggning och tyckte att det därför såg någorlunda kul ut. Egentligen var det nog hon som ville att jag skulle blogga, mer än jag själv, haha. Jag tänker inte ta bort bloggen, eller sluta skriva (för ibland behöver man faktist skriva av sig, och det är kul ibland), men det här kommer nog aldrig bli "min grej" (;


Kolla på det här!

Hahahahahahahaha, fattar ni att jag skratta när jag hitta den här bilden? Det är min kusin, Nattis. Hon är typ .. 11 år(?) Så jävla skön. HAHAHAHAHA.

Pizza.

Känns som min familj börjar bli tjock. Pizza var och varannan dag, hehe. Men pizzorna på Emelis är fan asgoda. Små (jävla snåljåpar), men aaaasgodaCan't deny it.

Veronica Maggio.

Även fast man inte riktigt förstår texterna innan man lyssat på låtarna några hundra gånger (typ, kanske bara är jag som är trög) så är Veronica Maggio faktist riktigt bra. Skönt att lyssna på. Men hon är ju inte så snygg ;o Verkligen inte snygg, tycker jag.


Secondhand Serenade.



Secondhand Serenade - Maybe

Didn't you want to hear
The sound of all the places we could go
Do you fear
The expressions on the faces we don't know
It's a cold hard road when you wake up
And I don't think that I
Have the strength to let you go

Maybe it's just me, Couldn't you believe
That everything I said and did, wasn't just deceiving
And the tear in your eye, and your calm hard face
Makes me wish that I was never brought into this place

There goes my ring
It might as well have been shattered
And I'm here to sing
About the things that mattered
About the things that made us feel alive for oh so long
About the things that kept you on my side when I was wrong

Maybe it's just me, Couldn't you believe
That everything I said and did, wasn't just deceiving
And the tear in your eye, and your calm hard face
Makes me wish that I was never brought into this place

And someday, I promise I'll be gone
And someday, I might even sing this song
To you, I might even sing this song, to you, to you, to you
And I was crying alone tonight
And I was wasting all of my life just thinking of you
So just come back we'll make it better
So just come back I'll make it
better than it ever was
I'll make it better than it ever was

Maybe it's just me, Couldn't you believe
That everything I said and did, wasn't just deceiving
And the tear in your eye, and your calm hard face
Makes me wish that I was never brought into this place

Maybe it's just me, Couldn't you believe
That everything I said and did, wasn't just deceiving
And the tear in your eye, and your calm hard face
Makes me wish that I was never brought into this place
Maybe it's just me

Andra Avenyn.

Kollade igenom lite Andra Avenyn-videoryoutube och nu känner jag mig så jävla deprimerad. Kan inte låta bli att sätta mig in i Tony & Kims situation. Först blir Kims mamma skjuten av någon som vill åt Tony, och sen när Tony precis gift sig med Kims moster blir hon också skjuten av någon som vill åt honom. Alltså, fatta att vara i den situationen? Fatta hur förstörd man är inombords. Jag vet hur det känns att förlora någon som man älskar mer än allt i världen. Och jag vet att om samma sak hände mig skulle jag inte kunna leva.

Skenet bedrar.

Det är ett uttryck som jag gillar väldigt mycket. Skenet bedrar. För när det gäller mig och mitt liv, passar det oftast in nästan överallt, och det är så jävla underbart! Skenet bedrar (;

Det blev förresten ingen skolgång för mig idag.
Stannar hellre hemma och blir frisk istället för att gå sjuk till skolan och riskera att bli värre i helgen.

Jag fyller år om 19 dagar! :D

Förkylning.

Inatt gick mitt halsont över till nästäppa. En förkylning helt enkelt. Det är ju verkligen hiskerligt roligt *inte*. Ska försöka gå upp till skolan imorgon faktist. Det är ju fredag så sen får jag ändå tid att vila i helgen. Inte för att jag vilar speciellt mycket. Idag har jag tagit bort tapeten på en av mina väggar. Tanken var att jag skulle göra det i hela rummet men när jag började på andra väggen kom en väldigt jobbig orginalvägg fram och jag pallar inte arbeta med den så det räcker med att jag fick bort tapeten från en vägg. Får måla över tapeten på de två andra. En ska tapetseras. Är inte ens riktigt klar med den första, fast jag hållt på hela dagen. Det fastnar en massa småbitar som man måste blöta för att få bort och det är jävlans jobbigt faktist. Men glädjs iallafall åt att jag vet att de kommer bli superbra när de är klart! :)

Profilbilden.

Foto: Jag


Svartvinbär.

Vet ni vad som är jävlans gott? Svartvinbärs-te med honung. Det måste tom de som inte gillar te gilla. Jag själv är inte speciellt förtjust i te faktist ;b Smakar lite mer surt än sött, men te brukar ju inte smaka någonting nästan. Nu kommer man väl bli lila eller röd i käften, haha.

My dark hair.

Jag vill ha nya extentions. Jag vill ha nya extentions. Jag vill ha nya extentions.
Jag vill ha nagelförstärkning. Jag vill ha nagelförstärkning. Jag vill ha nagelförstärkning.
Jag vill ha nya jeans. Jag vill ha nya jeans. Jag vill ha nya jeans.

 

Grönt te.

Te är inte så gott, men med lite honung i smakar de inte lika mycket skit :) Kom nyss på att jag har matte att göra också. Kul. Får lägga mig i sängen och plugga då.


Foto: Jag

Hemma idag.

Idag är jag hemma från skolan, för jag känner att jag är på god väg till att bli sjuk. Min hals gör ont! Får hoppas att jag kan stanna upp det idag genom att vara hemma och vila, dricka varm oboy, varm mjölk med honung och te. Det är som sagt inte nice att vara förkyld och därför vill jag absolut inte bli sjuk nu. Jag fyller år om 21 dagar! ;D

Trött som ett as.

Den senaste tiden har jag börjat bli sjukt trött riktigt tidigt på kvällarna. T.ex idag var jag trött innan klocken ens slagit 20.00. Skulle ha kunnat gått och lagt mig. Så trött var jag. Jag är fortfarande trött. Ska sova nu faktist. Och ont i halsen har jag. Jag är ju fan inte normal!

Dessutom är jag fett sugen på att shoppa. Speciellt nya extentions & jeans, som jag faktist behöver. Sen skulle ju inte lite andra kläder sitta helt fel heller. Pengar är bara förnamnet.
- Mamma?


Ont i halsen!

Oh no, jag vill inte bli sjuk. Förkyld är så himla hemskt att vara! Nu gäller det att dricka varm mjölk med honung (tro det eller ej, det är gott som fan OCH effektivt!) och knarka c-vitamin! Och de tycker jag att Andreas också måste göra för han får inte heller bli sjuk! Botten upp! (Det efterlängtade inlägget eller? haha) Puss!

Lägenheten.

Först måste jag bara säga att jag och min familj flyttar runt hela tiden. Hela mitt liv har jag bott i Skärholmen, flyttat runt i Salem & Rönninge "10 000 gånger" och i juni förra året flyttade vi till Västertorp i Hägersten. Jag har flyttat minst 20 gånger i mitt liv.

I lördags flyttade vi ju från våran lilla 3:a i Västertorp till en 5:a i Bagarmossen (här ska vi stanna!!), och idag har en typ mäklare varit här och kollat på lägenheten för att se hur skitigt dem som bott här innan lämnat efter sig. Vidrigt - om jag får säga det själv. Så nu är det fixat att det ska komma hit en städfirma och städa rubbet. Ska bli härligt med ett rent badrum kan jag lova. Har ju inte ens vågat röra någonting där inne ännu - så skitigt är det.

Nu kom vi nyss hem från Bauhaus i Länna. Vi har lämnat tillbaka en toalettsits och köpt en massa färg till vardagrummet, hallen och min lillasyster Hannahs rum. Allt åt de vita hållet. Jag köpte också en brun supermysig filt som jag ska ha i rummet! Jag vet en som kommer bli glad över den - Tussan. Hon älskar att gosa ner sig i filtar och täcken. Ska bli jättekul när vi väl kommer till att måla om etc i vårat (mitt & kattens) rum. Längtar! De ska bli så fint ;D


Rolig moster.

Min humor är kanske någonting av en ovanlighet (eller vad man ska kalla det). Det här är verkligen min humor och jag garvade som en hyena när jag hörde det här.

Vi flyttade i lördags och jag och min moster Anna försökte få in lite saker i bilen.

Anna - Nånting kanske får plats mellan mina ben. Typ en kuk.
*både jag och Anna skrattar*
Anna - Nä, jag skoja. Jag är inte intresserad av snoppar!


Foto: Anna Karlberg

Färdig?

Nu skulle jag nog vilja påstå att bloggen är redo för bloggande, haha. Skulle nog inte påstå att den är helt färdig, då jag känner att mycket fattas. Mest nya bilder på mig själv eftersom att de känns som det var ett tag sen jag fotade mig själv. Men dem bilderna kommer inte komma på ett tag eftersom att mitt hår är katastrof just nu, så det får helt enkelt vara såhär :)

Kommentarer.

Det är riktigt kul att få kommentarer i bloggen innan man ens hunnit starta upp den ordentligt (a) Tack raringar! Jag tror jag ska skynda på med att få igång skrivandet. Men först - skola. Blä för idrott och alla andra tråkiga lektioner. Blä för måndag. Puss!

Fråga!
Tycker ni det är jobbigt att låten startar av sig själv?

RSS 2.0