Bloggar på nytt håll.

www.thy.webblogg.se

Inaktiv.

Tänkte bara berätta att jag inte har lust att skriva i bloggen på ett tag. Kommer nog inte göra det på ett ganska långt tag. Hej då geeks.

Duran Duran - What Happens Tomorrow

Child, don't you worry. It's enough, your growing up in such a hurry. Brings you down, the news they sell ya. To put in your mind that all man kind is a failure. But nobody knows what's gonna happen tomorrow. We try not to show how frightened we are. If you let me, I'll protect you however I can. You've got to believe it'll be alright in the end. You've got to believe it'll be alright again. Fighting because we're so close. There are times we punish those who we need the most. No we can't wait for a saviour. Only got ourselves to blame for this behaviour. And nobody knows what's gonna happen tomorrow. We try not to show how frightened we are. Would seem lonely if you were the only star in the night? You've got to believe it'll be alright in the end. You've got to believe it'll be alright again. And nobody knows what gonna happen tomorrow. Nobody knows. So don't let go now we come this far. -- Never alone. We got to believe it'll be alright in the end. We got to believe it'll be alright my friend. So don't let go.

It can only get better?

Förlåt, men jag mår så jävla sämst just nu. Jag kan inte låtsas att jag inte älskar dig.


Jag älskar dig.

Jag tänker inte ge upp. Jag tänker inte låta dig ge upp.
Du måste våga tro. Du måste vilja tro. Lämna de som var.

Leave the past in the past. Gonna find the future.

Alla hjärtans dag.

Ikväll ska jag mysa med min sötnos. Känns som det var några dagar sen vi överhuvudtaget rörde vid varandra. Så myser vi inte till det ikväll kommer jag bli ledsen (; Gick upp tidigt idag eftersom att Jimmy väckte mig när han gick upp halv åtta för sin fotbollsträning. Så nu tänkte jag ta en dusch och äta frukost. Sen får jag se om jag springer över till Mercan drekt eller lite senare :) Puss på er.


Fick bli en gammal bild på Jimmy, haha (;

Asperger syndrom.

Fick nyss veta att jag har asperger syndrom ;b Precis som min bror. Riktigt vad det innebär vet jag inte men det är typ en slags autism av nått slag som gör att man tänker annorlunda och har lättare för vissa saker och svårare för vissa saker jämfört en "vanlig" person. Det klickar faktist, nu när jag fick höra lite vad det innebär att ha asperger. Det förklarar varför jag hatar att umgås på ett visst sätt med folk och vara runt folk jag inte känner etc. Känner mig lättad, faktist (:

Har köpt alla hjärtans dag presenter till Jimmy också. De är så kul att ge bort saker :D Har faktist köpt lite roliga saker. Inga blommor och chokladaskar här (;

Tankarna trycker ner mig.

Just nu handlar allt som flyger runt i mina tankar om kärlek, på olika sätt. Kärleken kan ju faktist vara både underbar och inte fullt så underbar .. tydligen.

För de första måste jag säga, till Jimmy, att när vi låg och pratade i sängen och du berättade lite om dina tidigare förhållanden där du blivit sårad genom otrohet och utnyttjad så blev jag så himla nerstämd. Just för att det känns lite som att du inte vågar lita på mig för nått någon annan gjort mot dig. Jag vill inte vara i samma kategori som dem tjejerna, för jag vet att jag inte är en av dem. Jag vill att du ska våga lita på mig, mer än du säger att du gör. Du betyder så himla mycket för mig, att jag inte vet vad jag ska ta mig till när jag inte har dig nära mig. Jag dras inte till dina ägodelar eller pengar. Inte alls. Jag skulle inte bry mig om du bodde i en kartong på gatan. Det är inte det du har som jag vill ha. Jag vill ha dig. Dig. Dig. Dig. Jag är tacksam för allt du ger mig, men jag ber inte om något annat än dig.

Sen tänker jag på alla hjärtans dag .. hela tiden. Jag har aldrig sett den dagen som något speciellt på nått sätt. Men den här gången vill jag faktist göra det till en speciell dag. Har till lördag på mig att tänka ut nått men känns inte som det enklaste ;o Vill att det verkligen ska vara speciellt. Helt eget, liksom.

Stockholm imorgon.

Imorgon åker jag hem till Stockholm en snabbis. Mina två älsklingspojkar lämnar jag kvar här i Skövde. Dvs Tsatsiki & Jimmy (ingen misstolkar). Ska ha ett viktigt möte på bup på onsdag .. det är den enda anledningen till resan ;b Men jag kommer faktist tillbaka på onsdagen igen, hoppas jag. Vill hinna träffa Linn också :)

Kommer sakna alla bondläppar. Och Mercedes (;

The only star in the night.

Min & Mercedes gemensamma blogg rymden.webblogg.se (;


Jag har glömt berätta.

En rolig sak hände morgonen för några dagar sen. Mercan hade nyss ringt och väckt vid 06.30 mig när Jimmy sätter sig upp i sängen. "Vad är det..?" frågar jag. Jag trodde att jag väckt honom. Men han la sig bara ner igen utan att säga någonting. Sen börjar han plötsligt rulla fram och tillbaka i sängen och skaka med händerna framför sig, precis som om han höll och sköt med ett gevär. Flera gånger gjorde han så och sa "Akta!". Jag undra vad fan han höll på med. När han sen vaknade till sa han att han drömt att han var i Andra Världskriget. Hahaha.

Bra ord till mig själv.

You've got to believe it'll be alright in the end.
You've got to believe It'll be alright again.

Duran Duran - What Happens Tomorrow

Det är torsdag i Skövde.

Hej! Jag och Mercan håller på att tvätta kläder. Ska snart gå ner till tvättstugan igen innan vi går iväg till Willys och köper lite käk. Vi ska göra bakad potatis med sallad och baguette. Så ska vi äta efterrätt också (; Nanananana.

Hej hej hej hej hej.

Vet inte vad jag ska skriva. Allt annat känns så mycket roligare än bloggen just nu, så finns inte riktigt någon fantasi till att blogga, haha. Nu är jag iallafall hemma hos Mercedes och gör ingenting :) Vi ska köpa hårfärg till hennes hår sen, och kanske försöka få ut Tsatsiki lite på en prommenad. Puss

RSS 2.0