Do this weekend have to end?

Fredagen började med att jag var barnvakt åt min lillasyster Hannah. Sen åkte jag in till stan och köpte leggins innan jag åkte hem igen och duschade och fixade mig innan jag skulle tillbaka till stan för att möta Jimmy. Redan långt innan de var dags för Tsatsiki att åka hade han bäddat ner sig själv i buren.


När jag mött Jimmy vid tåget i centralen och vi varit hemma och hämtat Tsatsiki gick vi till bussen - som vi missade precis. Vi stog där och väntade i en halvtimma på nästa buss, som tillslut tog oss bort till Örby. Väl innanför dörren hos Anna & Agge möttes vi av dessa små tokstollar - Disney & Simba. Dem är superfina, men det märks verkligen på dem att det är Maine Coon/Norsk Skogskatt. Dem är väldigt försiktiga - nästan tråkiga.



Efter många om och men - maktkamper - så lyckades katterna hamna alla tre på samma ställe. Ja, nästan iallafall ;)


Helgen har väl kort sagt varit riktigt mysig. Vi har bara myst, haha. Vill inte att den ska vara slut ännu. Trotts att jag mått väldigt illa idag utav någon konstig anledning och spytt flera gånger.

Jimmy åkte hem med 17.10 tåget. Tråkigt! Kommer bli ännu mer tråkigt när jag inser det också :) yeey



Nu är vi hemma och Tsatsiki är helt slut, haha. Han har däckat.


Sagan om Murmelt.

HAHA jag önskar ni kunde höra. Lika kul varje gång! Ska skriva ner den nån dag. Men hinner inte idag!

Halola balola.

Idag är jag glad, haha.


Lite mera mmm i livet.

Imorgon ska jag passa Hannah till kl 14. Sen ska jag åka in till stan och köpa leggins, om dem sitter bra, och sen hem igen och packa iordning allt jag ska ha med till Anna & Agge innan jag åker och möter Jimmy, som kommer från Skövde, i centralen. Sen åker vi hit, hämtar Tsatsiki och åker direkt till Anna & Agge. Fan va de ska bli skööööönt att slippa familjen och bara vara! :) Extra bra är de att Jimmy stannar hela helgen och inte bara en natt :D Och att Jossan & Tilda kommer :) Chansen finns att jag inte bloggar imorgon, eller i helgen!

Är han inte söt eller?

Knappen & Hakim på nrj.

Jag hörde nått kul på radion för några dagar sen. Dem berättade om en idé som en kille i Australien kommit på om hur man kan göra när man är pank och har massa räkningar att betala. Dem påstod att detta är någonting som alla kan göra. Hahaha. Sen berättade dem att han hade ritat en teckning på en spindel, och skickat den till företaget han var skyldig pengat och sagt "Den här teckningen är värd (det som han var skyldig). Nu är vi kvitt!". Hahahahahahahahahaha, så jävla skön.

The tough alliance - koka-kola veins.


The housewife.

Haha, jag känner mig som en hemmafru! Hemma med sjukt barn, och så fort mamma är ute ur vägen får jag städryck. Jag är helt tokig i att städa. Trivs inte i smuts. Men går heller inte att städa så bra när man har kort stubin och en morsa som är pain in the ass runt sig. Så nu .. nu ska jag städa! Och tvätta. Fan va jag längtar efter att flytta hemifrån.

Förresten, är inte det värsta med vintern när snön försvinner och blir slask? Så ocoolt.

Jag vill ha fredag idag.

Jag längtar till imorgon!!


Sjuk lillasyster.

Hela dagen idag, och ända fram tills min lillebror tar över imorgon klockan 14.00 är jag barnvakt åt min lillasyster som har feber och vattkoppor. Lagom kul - men jag tjänar på det. Så då kan ju jag åkta till Skövde, kom jag på :'D De är ju fan löjligt hur mycket jag vill åka till Skövde. Jag älskar söta lilla Skövde (Fast kanske allra mest dem som bor där, höhö. Vem försöker jag lura?). Men, om jag åker på jullovet är ju inte Mercedes hemma! För hon är ju hemma i Stockholm ;o Fast å andra sidan skadar det ju inte att typ ta samma tåg som Merc och Emelie tar hem till Skövde igen, med dem :) Fast just nu babblar jag bara för jag har ingen aning om hur allt ligger till ännu, haha. Får se sen. Jaja, nu ska jag passa min söta lilla lillasyster Hannah (;


Bild från Hannahs 5 årsdag den 7 augusti.

Roligt att åka tunnelbana.

Kom och tänka på alla roliga stunder man haft på tunnelbanan. När människor verkligen får en att skratta tills man tappar andan. Har varit med om flera sånna tillfällen.

En gång satt jag t.ex på tunnelbanan på väg hem till mig med min vän Nybbe. Komiskt nog hade Nybbe nästan aldrig åkt tunnelbana innan eftersom att han bor i Bålsta. Vi satt mitt emot två tjejer som snackade om hundar, och när den en tjejen sa "Asså har du sett hennes Chihuahua? Asså det är så pinsamt! Den heter BUSTER! Asså den drunknar ju liksom i vattenskålen." trodde jag att jag skulle dö utav skratt. Både jag och Nybbe satt och asgarva tills vi skulle gå av. När vi gick av frågade han mig "Är det alltid så här kul att åka tunnelbana?".

En annan gång satt jag och min syster Linn på tunnelbanan på väg hem. Vi bor i Skärholmen, och Norsborg-tåget är alltid smockat med utlänningar. Den här gången satt vi mitt emot en tjej som började prata i telefonen på något riktigt konstigt språk. Sen hörde vi en annan telefon ringa och då var de en kille i sätet brevid som började prata på ryska. När sen en annan person bakom oss började prata i telefon på ett annat språk, var det alltså tre personer runt oss som prata i telefon på olika språk. Vi var omringade och vi kunde inte sluta skratta.

Sen så hände faktist en kul sak idag när jag åkte hem från BUP. Det var en gammal tant som frågade tjejen framför sig "Får man prata här?" innan hon började sjunga, först på svenska och sen på finska. Jag som satt brevid henne började skratta, och de gjorde även tjejen framför och dem brevid mig. En tjej sa "Du är för glad för att passa in i Sverige!" och hon svara "Alla är sura i Sverige.".

Jag vill inte skela!

Asså det är nått konstigt med mitt öga. När jag försöker hålla kvar blicken i någon annans ögon känns det som att det ena ögat sticker iväg. Blir skitsvårt att hålla fast blicken. De är inte kul asså, haha. Vet inte om det syns. Antagligen inte. Men fan asså va jobbigt de är att inte kunna se någon rakt i ögonen utan att blicken ska flacka!

Vilken bra vecka det här är.

Nu är min plånbok tillbaka, med allt i :'D Yeey. Den här veckan är en riktigt bra vecka. Iallafall så kommer den bli ännu bättre till helgen om allt blir som det är planerat :)

Jag kom att tänka på en sak som mamma sa till mig när hon ringde mig när jag var hemma hos Mercedes i Skövde för en månad sen. Just nu har jag lust att be min mamma fara åt helevete och gräva ner sig någonstans, men här kommer det.

Jag - Hallå?
Mamma - Hej! Hur mår du?
Jag - Bra.
Mamma - Är du kär?
Jag - .. va?
Mamma - Ja, är du kär?
Jag - .. i vadå?
Mamma - Nån?!
Jag - .. nä?

MEEEEEEELIISSA! :D

Dem har min plånbok på SL :'D Ska hämta den strax. Happyface! Hoppas alla mina saker är kvar bara.

Tsatsiki på veterinärbesök.

Klockan 08.30 imorse tog jag Tsatsiki på en prommenad till djursjukhuset. Vi kom lite tidigare än planerat, men de gjorde inte så mycket. Satt och kollade på nyheterna med Tsatsiki i knät. Det är roligt att han är så lugn. Tror nog att det beror mycket på att jag håller honom i famnen istället för att ha honom i en bur. Iallafall så satt vi där ett tag innan de kom in en kille med en pitbull/staff tik. Jag hörde att han sa att den hette Nikita"Ser ut som Nova nästan" tänkte jag och skulle precis vända bort blicken när jag ser att han är påväg med hunden in i väntrummet där jag sitter, som endast är till för katter egentligen. "Kan han inte läsa?" tänkte jag och hann inte titta bort innan han börja prata med mig. "Fräste katten?" sa han. Vad jag hört hade han inte gjort det. Han gillar ju hundar, bara dem inte äter honom. Sen frågade han vad som hänt med Tsatsiki och berättade att en hund helt plötsligt slängt sig på Nikita och bitit hål i hennes bröst. Såg inte speciellt mysigt ut ;o Sen gick han iväg med veterinären innan Tsatsikis veterinär kom och hämta in oss. Till en början var han lite orolig. I måndags tog han tempen där och de gillar han inte alls. Men han slapp idag så han blev nästan genast lugn och överdrivet nyfiken istället på allt i rummet som han sprang runt och lukta och smaka på. Veterinären tyckte han var riktigt rolig. Han fick medicin som ska återställa bakterierna i hans tarm. Så nu får vi se om han blir bättre. Fortsätter hans nysningar måste vi gå dit och ta lite tester för att se om han bär på ett virus. För innan vi vet att han är helt frisk kan vi inte vaccinera honom. Men kastreras ska han snart. Den 5 december blir han 6 månader och helt redo för kastrering. Allt kommer ordna sig tillslut. Han är värd att kämpa för :)


Trivs bäst i mammas famn.


Bums ner i vattenskålen!

Ja, det är ju bra att Tsatsiki håller sina husdjur rena iallafall :) Här i vattenskålen hittar man ofta denna söta filur. Jag kallar han för Musen (; Våta Musen kanske passar honom ännu bättre. Men HAHAHA, de lät ju inte bra! Undra om Tsatsiki börjar bli könsmogen?


Tokiga Tsatsiki.

Min katt är allt bra rolig ibland. Nyss när jag drack ur min vattenflaska så kom han och försökte rycka den ifrån min mun till sin egen med sin tass. Han ville såklart också dricka ur vattenflaskan :) Jag älskar min lilla tokpojke! I like crazy, haha.

Finns bara två saker att säga.

Jag längtar till fredag like crazy, och snart ska jag på möte ang. min praktik så nu ska jag försöka få i mig någonting! ;D Frukost alltså! ;o Och juste, en sak till. Håller på med en ny design. Kodning och hela skiten. Men vet inte om de kommer bli bättre med den för jag ändrar ju så himla mycket? ;b Var de inte då de blev cp Merc? Fattar inte. PS I love you.

Såhär ska bloggen se ut.


Orkar verkligen inte göra om hela designen, haha.

28-30 november i örby.

Idag har jag varit nästan hela dagen borta i Örby hos min moster Anna, hennes flickvän Agge & min kusin Linnéa. Jag ska bo hos dem nästa helg och passa deras katter när dem åker utomlands, så det var på tiden att jag hälsa på katterna och så, vilket jag inte hunnit med att göra tidigare. Men dem är ju trotts allt bara några veckor yngre än min lilla Tsatsiki. Har fått reda på allt jag behöver veta om katterna och varit ute med hundarna dem var hundvakt åt. En spansk gatuhund och en rottweiler/berner sennen valp :)

Katterna ska jag fota som en galning i helgen, för dem är så himla fina.

Fick även reda på att det bor en tjej i ett av deras rum - Mikaela. Men henne skulle jag tydligen bara skita helt fullständigt i, hon äger liksom bara det rummet. Så de är ju skönt, ändå. Sen har dem typ tusen filmer så man behöver inte hyra några. Ska ha en mysig helg med mina vänner, Disney, Simba & Tsatsiki (som jag ska packa ihop och ta med mig dit) :) Fullt hus?

Katt & råtta?

Såhär leker jag och Tsatsiki varje dag. Mer eller mindre :) Lika kul varje gång.


Be aware of the cat.

Dig ska jag älska livet ut. Dig har jag kär.


6 in the morning.


HELEVETES JÄVLA FITTNEGER!

Idag har jag varit med Melissa. Dagen började ju helt underbart bra när jag tappade min plånbok på pendeltåget. FAN FAN FAN! Är så arg på mig själv. Min fina plånbok jag köpte i Skövde. Mitt busskort. Mina ppiller. Mitt ID-kort. Mitt matkort på skolan. Och ett mynt som jag fått av min pappa som om några år är värt ca 20 000 kr. KUL att tappa det liksom. Kukslem. Men jaja, det lär väl fixa sig på ett eller annat sätt. Blir bara så ledsen när jag slarvar bort fina saker jag fått av andra, speciellt mina föräldrar.

Men dagen har inte bara varit dålig. Har ju varit med Melissa (: Vi har småplanerat en tjejkväll för bara oss där vi ska bli fulla och sjunga singstar bara för att vi inte kan sjunga, men tycker att det är så himla kul, hahaha. Tummen upp för oss! (Y)


Nu är det fredag igen.

13.40 ska jag gå till tuben och åka ända bort till Tumba och möta upp Melissa :) Vi ska testa idag om hennes hund Daphne och min katt Tsatsiki går ihop. Om dem gör det kankse vi tar en tur i skogen eller nått, om de inte blivit för mörkt. Ciao!


GOD NATT ALLESAMMANS!

I sängen är min lilla ängel, som vanligt, och sover. Idag nös han igen så blir stora samtalet till veterinären soon :( Inte vara sjuk bebis! Har iallafall påbörjat en avmaskning idag för att se om diarrén kanske beror på mask. Det lär vi iallafall snart få veta :)

Kolla in bamsetassarna :'D I love <3

Det är svinkallt ute.

Jag var nyss ute runt huset med Tsatsiki. Han som längtat så efter att få gå ut, lillen. Han har fått vara inne i nästan 1 ½ månad nu tror jag. Men efter att han fick kattsnuva blev jag ännu mer bevakande än vad jag var innan. Don't blame me. Klart jag är rädd om min lilla prins. Han är snart 6 månader och jag har inte vågat släppa ut honom på egna händer ännu. Det kan väl tänkas att han är tillräckligt gammal nu, men jag är helst på den säkra sidan. Han ska vaccineras om två vaccinationer, kastreras och öronmärkas innan han springer ute ensam. Han gillar inte kylan heller så han får nog gå i koppel hela vintern så han slipper frysa ihjäl där ute, och kan komma in när han vill istället. För han hittar ju hem, han vet vart han bor. Det är inte det som är problemet i det här fallet. Så fort värmen kommer tillbaka får han springa fritt. Jag fryser om händerna, för det är svinkallt ute.

MY SUGARBABE.


Wham! - Wake me up before you go-go.

Jitterbug. Jitterbug. Jitterbug. Jitterbug. You put that boom-boom into my heart. You send my soul sky high when you lovin' starts. Jitterbug into my brain goes a bang, bang, bang 'til my feet do the same. But somethin's buggin' you. Somethin' ain't right. My best friend told me what you did last night. You left me sleepin' in my bed. I was dreamin', but I should've been with you instead. Wake me up before you go-go. Don't leave me hangin' on like a yo-yo. Wake me up before you go-go. I don't want to miss it when you hit that high. Wake me up before you go-go. 'Cause I'm not plannin' on goin' solo. Wake me up before you go-go. Take me dancin' tonight. I wanna hit that high. Yeah, yeah. You put the grey skies out of my way. You make the sun shine brighter than Doris Day. You turn a bright spark into a flame. My beats per minute never been the same. 'Cause you're my lady, I'm your fool. It makes me crazy when you act so cruel. Come on baby, let's not fight. We'll go dancing, everything will be all right. Wake me up before you go-go. Don't leave me hangin' on like a yo-yo. Wake me up before you go-go. I don't wanna miss it when you hit that high. Wake me up before you go-go. 'Cause I'm not plannin' on goin' solo. Wake me up before you go-go. Take me dancin' tonight. I wanna hit that high. Yeah, yeah, yeah, baby! Jitterbug. Jitterbug. Cuddle up baby, move in tight. We'll go dancing tomorrow night. It's cold out there but it's warm in bed. They can dance, we'll stay home instead. Jitterbug. Wake me up before you go-go. Don't leave me hangin' on like a yo-yo. Wake me up before you go-go. I don't wanna miss it when you hit that high. Wake me up before you go-go. 'Cause I'm not plannin' on goin' solo. Wake me up before you go-go-a. Take me dancin' tonight. Wake me up before you go-go. (Don't you dare, leave me hangin' on like a yo-yo-yo). Don't leave me hangin' on like a yo-yo. Wake me up before you go-go. I don't wanna miss it (take me dancin') when you hit that high. (A boom, boom, boom, boom). Wake me up before you go-go. (Oh!) 'Cause I'm not plannin' on goin' solo. (A boom, boom, boom, boom). Wake me up before you go-go. (Yeah, yeah, yeah!) Take me dancin' tonight. Oh! Yeah-eah!

http://www.youtube.com/watch?v=6wsCZ7Ft_Z8

Super-duper-kille, number one.

Lägger upp min absoluta favoritbild på min lilla älskling, för att jag älskar honom så mycket. Token skulle allt bli inbäddad när jag bädda om sängen nyss, haha.


The Connells - '74-'75


Var tvungen att testa.

Knäckebröd, tomat, salladskrydda & vitpeppar. Fattar inte riktigt grejen med att ha vitpeppar på för de var inte gott. Annars var de gott, men mina läppar svider. Haha.


Jag tävlar med Melba.se.

Jag är med och tävlar om en skinnjacka från Melba.se.
Tryck på bilden för att komma till tävlingen.


I wanna be kissing your lips.


Dygnsrytmen är rubbad.

Med tanke på att det är midnatt och jag inte är trött - så har min dygnsrytm verkligen rubbats ordentligt. Jag kunde vara dötrött vid åtta-tiden på kvällarna och sova som en stock innan tio. Men nu efter några stanna-uppe-kvällar sitter jag vaken och pigg vid datorn nu. Känner att jag nog borde ta och ändra på det igen. Genast. Så, sängen - here I come. God natt sötnosar! Glöm inte att borsta gaddarna ;)

Imorgon ska jag ta itu med lite av älsklings alla problem. Andning, mage & snopp. Här är en bild på honom från idag när han busade med sin giraff i sängen.


7 gånger mer.

Jag tänkte att jag också skulle anta den här "utmaningen" där man ska berätta 7 onödiga saker om sig själv. Haha det kanske kan vara ganska kul (;

  1. Jag hatar färgen vit. Det är en så oskuldsfull färg. Det kan vara snyggt på vissa plagg, som t.ex linnen i tunna material. Men det funkar inte på t.ex underkläder & bilar etc. Jag spyr av nästan bara tanken.
  2. Jag äcklas av fötter. Äckliga fötter asså. Finns det något fint med fötter?
  3. Jag har en fobi för lök. Smaken - blä. Konsistensen - bläbläblä.
  4. Det finns inte ett enda foto på mig från när jag var liten där jag inte ler. Konstig ändå att man jämt var så glad när man var liten. Hakuna matata.
  5. Jag har aldrig varit kär. Aldrig. Lite förälskad, men aldrig kär. Jag vill vara kär!
  6. Jag gav upp skolan för ca 3 år sen. Har inte kämpat av vilja en enda sekund efter det. Hela min skolgång är fucked up. Slappade i skolan i 1 ½ år innan jag hoppade ner från 9an till 8an igen. Har inte gjort en läxa sen jag gick i 5an. Fick godkänt i flera ämnen fastän jag skulle haft ig, när jag gick ut 9an. Nu har jag knappt arbetat ett piss i ettan i gymnasiet vilket betyder att jag ligger ännu flera månader efter. Jag ska snart söka efter praktisk utbildning.
  7. Jag har en förkärlek till Skövde. Jag vill bo i Skövde med alla söta. Fuck Sthlm!

Ja det var en liten del av alla miljoner saker om mig :) Skulle kunna berätta så mycket mer.


Gräv din grav. Ät jord.

Just nu flyger så många tankar genom mitt huvud. Så många bra tankar. Så många jobbiga tankar. Så många omöjliga tankar. Så många viktiga tankar. Men jag har inte lust att dela med mig av mig själv till personer som jag vet läser min blogg, som jag ogillar grovt. Speciellt en person, som tar andras tankar och gör till vad hon kallar "sina egna". En sån oerhört patetisk människa, som jag nu för tiden faktist hatar. Kärleken har blivit till ren hat, för du har ingenting som man kan älska. Du är inte sann. Du kommer med din smuts som du kastar över mina vänner när dem är sårbara. Du njuter. Skadar du henne kan du svälja den rostiga spaden du gräver din djupa grav med. Parasit - det är vad du är.


Lördag.

Kom nyss hem från pappa. Skönt att vara hemma och göra katten glad. Skönt att mamma har åkt bort och inte kommer hem förrens imorgon. Jobbigt att lillebror är hemma - men han sitter ändå fastklistrad vid sitt datorspel.

Idag vill jag bara slappa. Städa och duscha och mysa till det. Kanske kommer någon hit, annars blir jag ensam med Tsatsiki. Men det är nog lika mysigt vilket som (:

Fredag.

Idag har jag varit med Linn hela dagen. Hon hoppade över skolan och kom hem till mig istället, haha. Vi har inte gjort så mycket - skrattat åt gamla videor på datorn och ätit god middag. Nu ska vi strax iväg mot Vårberg på fest hos Mike. Ha en kul kväll! ;)


Förlåt mig nu, men ..

.. EUUuuUuUUUuW! Ser inte detta riktigt äckligt ut? Hur kan man ha en sån fet, äcklig kuk?! Asså nä fy fan asså. Var tvungen att visa! Stackars henne. Blääääääää!


Jag minns hur vi brukade le.

Visst, det finns stunder som skiner. Ibland kan de kännas okej.

Frisörskräck.

Jag vill inte klippa håret! Men jag är nästan rädd att jag måste gå till frisören snart och klippa av en hel del. Mitt hår är helt sönderbränt och om det ska växa måste jag klippa det. Annars kommer det ju bara resultera i att det blir mer och mer slitet och ju längre jag väntar - ju mer kommer jag vara tvungen att klippa antar jag. Men jag är så rädd för frisörers raka klippningar. Tycker inte alls att de är snyggt. I vilket fall som helst - inte på mig! Vill ha de som de är, fast mindre slitet. Det ska inte se klippt ut. You get the point?

Tarzan - two worlds.

Följ ditt hjärtas röst för det du tror på. Vi finns på samma jord. Föddes vi till varsin värld? En känsla utan ord. Ett paradis som ingen rört. Där kärlek lever i allt. Ett enkelt liv i frid och ro. Går vi tyst i spår som tiden visar. Vi finns på samma jord. Föddes vi till skilda liv? En mening utan ord. I skydd av trädens gröna blad. Kärleken är trygg och fri. Ett enkelt liv i frid och ro. Luft ditt huvud. Se något mer. Känn att nån ser dig just nu. På älskad mark, du växer stark. Ett nytt liv som väntar att bara få vara här. Vem kan förstå en moders sorg? Vem känner hjärtats inre rum? En krossad dröm, men gryningen viskar det finns nån som väntar på dig. Vi finns på samma jord. Och du ser, vad livet ger. Så tro ditt hjärtas ord.


Julstämningslängtan.

För första gången på år så längtar jag faktiskt till julstämningen! Tomtegröt, lussebullar, mandariner/klementiner/satsumas (kalla dem vad ni vill haha) & pepparkakor framförallt. Det är något som iallafall alltid har symboliserat jul för mig, och det är så himla mysigt. Även julgranar och tända ljus, men det känns aldrig lika viktigt.

Sen kankse de flesta tycker jag är knäpp när jag säger att dagen efter julafton är bättre än julafton, men de tycker jag. Varje år, den 25 december, har vi det jättemysigt med hela släkten hemma hos min morfar. Och trotts att vi alla knappt får plats där inne tillsammans samtidigt så är det alltid hur kul som helst. Det är jättekul att se alla kusiner, hur dem växer, och trotts att 90% av mina kusiner är pain in the ass så .. överlever man.

Känns som förra julen var igår. Haha.


Nu så!

Nu är jag iallafall mer nöjd med designen än vad jag var innan :)


There's nothing else I can say.

Bloggandet går segt igen. Designen är kaos & hela mitt liv är upp och ner just nu.

Jag var i skolan i måndags och när jag pratade med min mentor kände jag att allt nästan brast. Jag kommer inte klara gymnasiet, det är så det är. Jag orkar inte kämpa mer. Jag kämpade - jag grät mig igenom grundskolan. Jag är glad att jag klarat mig hit, men nu räcker det. Har varit hemma från skolan sen dess och kommer vara det tills att vi hittat en lösning.

Jag känner mig inte alls bekväm i den miljön som jag tvingat mig själv till i flera år. Mina vänner skulle inte känna igen mig om dem såg mig i skolan. Jag blir en helt annan person. Jag tappar nästan talförmågan. Jag vill inte vara där och det syns.

Jag tror att jag ska försöka pilla lite med designen igen.

DAMÖB!

"Utan prickarna på o:et så blir vi Damob"


Mannagrynsgröt.

I flera månader har jag varit sugen på mannagrynsgröt. Jag har aldrig tänk på det när vi väl varit och handlat etc och blivit lika irriterad varje gång jag glömt bort det. Men idag när jag rotade i skåpet efter ris när jag skulle laga mat till Tsatsiki, så hittade jag mannagryn! Så ikväll ska jag göra mannagrynsgröt lagom tills att jag ska kolla på Desperate housewives! :D

Ny design.

Jag är typ inte nöjd med min nya design någonstans. Men ville förändra lite tills den riktiga nya kommer eftersom att jag typ är desperat efter en förändring. Jag behöver bilder. Jag behöver viljan att fota nytt. Jag behöver en ny, bättre kamera.

Att bero på desperat, det är Desperate housewives idag! (;

Jag mår illa.

Jag har känt mig konstig i huvet och hela kroppen hela dagen. Är helt seg i huvet, och man märker att illamåendet kommer ifrån det på nått sätt. Den senaste tiden har jag börjat känna mig sjuk nästan hela tiden. Blä. Jag vill må bra!

Kort stubin?


MAMMA MIA MOVIE.


Det är söndag.

Den här dagen är seg, tråkig och deprimerande. Dessutom är mår Mercedes inte bra, och det är jobbigt att inte kunna vara där för henne och stötta henne, mer än på avstånd. Jag har inte varit hemma på hela helgen. Fredagen spenderade jag med Isak innan jag åkte hem till pappa och var med Linn tills idag när jag åkte hem. Har varit glad hela helgen men så fort jag kom innanför dörren här hemma kom allt negativt tillbaka. Riktigt typiskt.


Samanen & Giffler.

<Samanen> Jag måste nog ta livet av mig .. :(
<Giffler> Eh. Va? Vafan har hänt?
<Samanen> Ehm.. Vettefan om jag kan berätta.. Det värsta, mest pinsamma jag varit med om.. Vet inte vad jag skall göra.. Har panikångest i hela kroppen..
<Giffler> .. Du har ju ändå inget att leva för. Då kan du ju ändå berätta! ;D
<Samanen> ..Alltså.. Ok. Men inte ett jävla ord om det. Jag har gjort bort mig så jävla hårt. Mår så jävla dåligt.. och jag brukar göra bort mig jävligt ofta... Men detta slår allt
<Giffler> ./me tar fram popcornskålen :D
<Samanen> Alltså... Du vet tjejen från etage-kvällen.. Vi har fikat ett par ggr och igår skulle jag komma hem till henne..
<Giffler> Jenny?
<Samanen> Ja. Hade jobbat tidigt skift och var jävligt trött. Men jag drar dit och tjejen är snäll och bjur på kaffe .. äsch.. fan.. skit samma.. kan inte berätta..
<Giffler> KOM IGEN NU! Har man sagt A får man fan säga B!!
<Samanen> ... vafan... ok.. men fan för dig om du jävlas sen.. Alltså.. Jag var skittrött. Drack säkert 5-6 koppar kaffe.. Grejjen är att jag kan bli jävligt illamående om jag dricker förmycket kaffe.. Men just nu ville jag bara piggna till så jag kunde göra ett gott intryck. Magen blir iaf helt kass.. Och efter ett tag så känner jag att magen bullrar till ordentligt. Jag vet att jag kommer skita diarré. Det känner man. Grejjen är.. Jag skiter helst hemma. Och jag vill absolut _inte_ skita hos bruden.. Vi känner knappt varandra.. Och jag vill inte sprutlackera hennes toalett under en kaskad av höga prfrfrlplprfrrrrtrt-ljud.
<Giffler> Haha.. Ja?
<Samanen> Men jag känner att skit-vattnet är påväg.. Så jag ursäktar mig med att jag måste låna toaletten.. Trots allt. Jag hade aldrig hunnit hem. Jag sätter på kranen, lägger lite papper i toaletten och sätter igång. Skiten flödar som ur en brandspruta. Harrejävlar vad jag våldtar den stackars toaletten. Hörde den nästan ropa på hjälp.. Nu plingar det naturligtvis på dörren. Jag hör att hennes jobbiga storasyrra är på besök. (Dasset ligger nästan vid ytterdörren) Fan, tänker jag och bajsar vidare.. Försöker hålla igen lite, för att dom inte skall äcklas sönder utanför dörren.. Men dom jävla bajsångorna, i kombination med mitt illamående gör att klökreflexen sätter igång. Så undertiden skit rinner från min röv så råkar jag hosta upp en hel del kaffe... Över kallingarna vid knäna och en liten svart pöl på golvet..
<Giffler> AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH! Snälla säg att du ljuger!
<Samanen> För helvete. Du känner mig. Vafan skulle jag ljuga för? Inget att vara stolt över precis..?? Iaf. Jag har skitvatten kommande ur röven. Badrummet stinker värre än en trasig toalett på roskilde. Vad i helvete tror du händer?!!?! HENNES JÄVLA IDIOT-SYRRA ÖPPNAR DASSADÖRREN. Det jävla låset funkar inte!!! Jag får ren jävla panik och reser mig upp och bara gallskriker! Hennes syrra skriker till av chocken. Och nu kommer bruden springande! Bägge tittar på mina kallingar på golvet, som vadar i en svart sörja. Jag fattar att dom tror att jag bajsat ner mig. Toan stinker ju dessutom av avföring.> Jag kommer inte på vad jag skall säga.. Så jag står helt enkelt med skit i röven, svarta blöta kallingar om anklarna och skriker "DET ÄR KAFFE! KAFFE! KAFFE!! DET ÄR KAFFE!!". Jag måste ju sett ut som en mongolid. Iaf.. Jag slängde igen dörren. Torkade mig på 2 sekunder och springer hem med skit mellan skinkorna.. Har inte vågat slå på min mobiltelefon sen det hände... Jag svär... Allt är sant.. Inte ens en enda jäkla överdrift..
<Giffler> .. Detta.. måste sparas.. För alltid. HAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!
<Samanen> tack för stödet... dra åt helvete med dig...
<Giffler> HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA!!!!!!!!!!! Jag skrattar så jag gråter!! HAHAHAHAHAHA!!!!
<Samanen> ..jävla idiot...

"ISAK MY BROTHER"

Nu är jag hemma hos pappa med syster. Har nyss varit hos Isak i flera timmar och haft jättekul faktist. Tycker att vi borde ses oftare! Du gör mig så glad vännen.


Fredag i all ära.

Imorse gick jag upp 06.30 fick jag stressa till skolan vilket ledde till att jag inte hann käka frukost. Mellan 8.00 - 10.50 hade vi mattelektion, sen åkte jag iväg till bup i Skärholmen för tester. På vägen hem mådde jag så himla illa att jag nästan kräktes på tunnelbanan. När jag kom hem 12.50 var jag helt svimfärdig. Men nu har jag käkat så nu är de bra!

Om typ 45 min ringer Isak my brother och då ska jag antingen åka hem till honom eller så kommer han hit. Saknar honom. Vi ses alldeless för sällan ;o Sen senare ikväll kanske jag hittar på någonting med Linn eller så är jag hemma ensam med Tsatsiki och kollar på tv.

Nu ska jag städa lite :) Puss


Världens finaste vän <3

Happy face.

Hela dagen har jag mått piss och varit sjukt deprimerad. Men nu mår jag bättre. Tack vare mina söta (och lite jobbiga) vänner som fått mig att skratta och visat att de bryr sig till tusen (: Det är er jag tänker på och har brevid mig när jag mår bra.

Mercedes, Linn & Isak -
jag älskar er, ni är guld värda.
Jimmy - Jag skrattar fortfarande åt "smultronmus" (;


Ikväll ska jag kolla på Medium! Läskigt men så jävla bra.

Sommarlovet.

En bild från min och Isaks picknick i den 18 juni i somras. Längtar tillbaka.


If I give up on you - I give up on me.


Jag vill klara mig själv.

Jag tror jag skulle kunna skriva en bok om vad jag vill, vad jag känner och vad jag tycker - men samtidigt är jag alldeless för inåtvecklad för att ens kunna läsa av mig själv tillräckligt. Men jag känner mig själv tillräckligt mycket för att säga att jag lider igenom mitt liv. Jag bor i en familj som inte sprider annat än ilska & hat. Min mamma, min lillebror och min lillasyster gör livet pisst i den här miljön som vi skapar tillsammans. Det enda skälet till att jag inte flyttar till pappa - där jag mår så himla mycket bättre - är Tsatsiki. Jag kan inte ta med en liten katt till ett hem där vi har två stora hundar, varav iallafall en av dem inte ger en bra tillvaro för honom - Atilla. Men samtidigt kanske jag inte kommer ha möjlighet att ha kvar honom så mycket längre till om jag fortsätter på det spår jag är nu. Och det krossar mitt hjärta. Jag älskar honom så djupt och jag klarar mig inte utan honom. Jag var nära på att ge upp livet innan jag fick honom. Han gav mig viljan att leva igen och jag vill ha den kvar. Nått att leva för. Nått att kämpa för. Men jag kan inte fortsätta där jag är nu, för jag måste kämpa för mig själv också - kämpa för nått jag vill.

Allt skulle vara så mycket lättare om jag hoppade av skolan, skaffa ett jobb och flyttade iväg - långt bort härifrån - med Tsatsiki. Om jag fick leva mitt egna liv, själv mina villkor och ta mina egna beslut och lära av mig själv och mina misstag.

Någon långt bort från Stockholm som har plats för mig och min kisse hemma?

Gymnasiet? Nej.

Jag börjar ge upp hoppet på skolan igen. Jag vet inte varför. Det sa *poff* och jag är tillbaka på ruta ett. Som alltid. Men jag känner verkligen att jag inte kommer klara av gymnasiet. Jag vill inte. Gymnasiet - det är inte dit jag vill. Jag vill göra nått annat. Jag är trött på skolan och har varit det alldeless för länge för att ge det mer hopp. Jag har gjort mitt bästa för att klara mig hit, där jag är nu, och jag känner att det räcker, för jag kan inte mer än såhär. Jag orkar inte. Mitt liv är redan tillräckligt jobbigt och förvirrande för mig. Jag behöver tid att få pusselbitarna på plats. Jag gav upp för 3 år sen.

Lite bilder på en Emma.

En bild från i måndags när jag var sur på mamma ..



.. och en från idag + en touch av mitt för stunden oorganiserade rum.

Haha, lite kul är det ju att det nästan ser ut som två helt olika personer. Men det jag bara jag!

Lilla älsklingen!

Tsatsiki har blivit jättedålig i magen på senaste tiden, så nu har jag bestämt att han ska gå på ris & torsk diet ett tag. Hoppas verkligen att det kommer hjälpa nu. Han äter ju vad som helst iallafall så det här borde gå bra! :) Går de inte över ringer jag veterinären.



Alexia - Oh la la la

Minns ni? :D


Gelénaglar.

Nu är jag i Skärholmen hos pappa, med Linn. Blev lite ändring i mina "åka hem efter skolan" planer. Jag väntar på att Linn ska fixa sig klart så att vi kan gå till SKHLM och köpa grejer till gelénaglar. Tyckte dem blev så himla bra i Skövde.

Att bero på Skövde! Jag ska försöka kolla biljetter och datum och sånt när jag kommer hem så jag kan åka ner dit snart igen! :) Jag gillar Skövde, de är mysigt! Sen måste vi boka biljetter till Malmö tills i sommar också Mercedes, så det blir billigt haha!

T.I. ft Rihanna - Live your life


Fittnegers jävla kukslem.

Var tvungen att få ut lite utav mina argessioner. Jag har lyckats göra mig själv så himla söt idag och min kamera vill inte samarbeta ..

Igår kväll pratade jag med Jimmy i telefon ett tag. Han är ganska så rolig. Jimmy sa faktist någonting roligt som lät ungefär såhär;

Jimmy - Jag har ett ganska romantiskt sovrum.
Jag - Har du?
Jimmy - Jag har hjärtan på väggen.
Jag - Har du hjärtan?
Jimmy - Ja asså tre hjärtan, inte en tapet med röda hjärtan. Jag har ett svart - det betyder ont. Så har jag ett rött - det betyder kärlek. Och så har jag ett vitt - det vet jag inte vad det betyder ännu. Men det är väl någonting mittemellan.
Jag - Haha, har du hittat på det där själv?
Jimmy - Jag kom på det nyss.

Min katt är också väldigt rolig. Han ställer nästan aldrig till med någonting, men just när jag pratar i telefon - då ska han helt plötsligt bada sina leksaker i vattenskålen och sätta sig och skita i min säng. No way! Jag fick springa runt med Tsatsiki som lyckades få hela sig att lukta skit. Vid midnatt åkte han ner i badetkaret. Sen fick jag tydligen skylla mig själv när han använda mitt ansikte som stöd på alla möjliga sätt när han slickade sig själv torr i sängen. Sen somna lillen ihopkurad mellan mitt ansikte och min axel.

Idag "råkade" jag försova mig. Skulle egentligen ha digital bild kl 8. Men nu ska jag gå så att jag kommer i tid till matten kl 10 istället. Sen ska jag hem igen!

kohler.webblogg.se

Nu har jag nyss blivit klar med Linns design. Blev asnöjd med den :)
K l i c k a  p å  b i l d e n  f ö r  a t t  k o m m a  t i l l  h e n n e s  b l o g g .


Nu är det bara min design kvar då - det svåraste! ;o

Ny design ..

Håller på lite med desigen .. igen. Den här gången är det nog främst kodning som jag ändrar men det kan ju leda till att jag gör om mer i designen till det också. På något konstigt vänster blir jag aldrig nöjd med rubriktexten, och det stör mig något oerhört ;o Ska klura lite på en design till Linn också som jag känner att jag halkat efter lite med :) Ger hon mig just den bilden jag tänker på just nu så tror jag att jag har en jättebra designidé på g (;

UNDERSKATTAR JAG TIDEN?

Igår åkte jag med Linn till ungdomsmottadingen direkt efter skolan innan vi åkte hem till mig och busade med Tsatsiki som upptäckte en ny, jättesrolig leksak - kondomer. Jag skulle egentligen passa min lillasyster men bråkade med mamma och åkte med Linn till pappa. Vi live-chattade med en rolig kille på playahead innan vi gick ut på en lång prommenad med våran hund Atilla och mötte upp en kille som heter Micke i Vårberg. Det blev ganska så sent ..

.. vilket ledde till att vi båda nästan försov oss imorse och fick rusa till tunnelbanan innan vi ens vaknat. Var i skolan typ helt i onödan idag också kan man ju säga. Kom tidigare till skolan för att göra lite frågor inför läxförhöret vi hade efter - som gick åt skogen.

Nu vill jag duscha men tror inte jag hinner. Ska vara på bup kl 14 och vet inte ens om jag måste ta mig dit själv eller om mamma kommer hem och kör mig dit. Underskattar jag tiden? Ibland tror jag fan det. Nä jag ska nog ta och äta någonting istället, så får jag duscha när jag är hemma igen sen.

Sen får vi se vad som händer resten av dagen. Vill hitta på nått men vet samtidigt inte om jag orkar det idag. Ett samtal från någon söt hoppas jag iallafall på, innan Desperat Housewives :)

What about love?

You've been hiding, never letting it show. Always trying to keep it under control. You got it down and you're well on the way to the top. But there's something that you forgot. What about love? Don't you want someone to care about you? What about love? Don't let it slip away!

Sanning eller lögn?

En sak som hände i Skövde var riktigt kul. Jag tror det var i onsdags(?) som Edvin kom över en stund. När han sen skulle börja dra sig hemåt ställde han sig upp från soffan och kollade ut genom fönstret. Plötsligt slängde han upp händerna i ansiktet.

Edvin - Åh nej! Det stog en naken tjej i fönstret!
Mercedes - Yeah right ..
Edvin - Jo det är sant!

Så förklarade han hur det hade sett ut när hon gömde sig bakom gardinen och drog ner persiennerna. Men vi kvarstog båda två vid "yeah right" utan att ens egna fönstret en blick.

Senare på fredagen(?) satt jag och Mercedes och pratade i soffan.

Jag - En gång skulle vi på .. EDVIN HADE RÄTT!
Mercedes - Va?
Jag - Det var en naken tjej i fönstret!
Mercedes - Nä?!

Sen egnade vi några minuter till att gapflabba.

Back in town!

Nu är jag hemma i Stockholm igen! Min katt är superglad (wiho) och jag med :) Trött som fan är jag men vill ändå att J ska komma hit och mysa! Synd att han är lika lat som jag! (; Vi tar det en annan dag, I guess.

På tåget var det en kille som ville låna min telefon. Han erbjöd mig pengar och sen ville han ge mig chips. Haha -.-

På tunnelbanan satt en kille och sov. Sen efter ett tag gled han sakta ner på golvet. Och där låg han och sov medans alla skrattade. Lugna gatan kom och försökte väcka honom, så frågade dem mig om jag visste om han legat där länge, och när jag svarade "han gled ner för 5 minuter sen" sa dem "han gled .. ?" och gapskrattade.

Nu ska jag fortsätta leka lite med min älsklingskisse som tjatar på mig. Sen ska jag dricka jättemycket gott Stockholmsvatten och sova!

RSS 2.0