Min snuttebulle!

Saknar min lilla bebis hemma i Stockholm! Ska bli så mysigt att komma hem till honom imorgon :) Min bitska lilla pirayya for sure.


Allihopa nu, puss & kram!

På rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting. Och jag tänker aldrig mer komma ner, jag tänker stanna här förevigt-evigt-evigt. Om du vill va med är de bara att räkna till tre så kommer jag och hämtar dig och vi får de så trevligt-trevligt-trevligt!


LIKE HELL!

Blir aldrig klaaaaaaaaaaaar. Minst två A4, up my ass.


Bosnier?

Alltså jag har alltid varit en sån som sagt att jag aldrig skulle kunna ha nått ihop med en utlänsk kille. Men nu här under min tid i Skövde har jag upptäckt hur jävla äckligt snygga bosnier kan vara. Bosnierna här är iallafall nått. Nått händer med mig, haha.

"Får ni någon fisk rå?"

Min lillasyster Hannah ringde nyss till mig och frågade vad jag gjorde.

Jag - Vi diskar.
Hon - Aha ..

Efter ett tag när vi pratat vidare frågar hon;

- Får ni någon fisk rå?

HAHAHAHAHAHAHAHA!

Ny mössa, I love.


DEN BJUDER VI PÅ HAHAHAHA.


Lika kul varje gång.

Hej alla barn! Nu blir det barnprogram, titta här vad farbror Frej tar fram! En liten Darin & nu ska ni höra, vad man med Darin & köttkvarn kan göra. Släng han i kvarnen och klibbeli klabb, så har du fått dig en Darin kebab!

Måndag i Skövde.

Nu har jag varit här i 2 dagar. Det här är den tredje dagen nu. Det är mysigt i lilla Skövde men det blåser som in i h*lvete. Mercan & Emelie är i skolan på föreläsnig så jag är ensam med Jack, som jag tänkte ta en runda med .. alldeless strax. Juste, jag ska göra en blogg till Emelie .. får se om de blir idag eller en annan dag :)

I lördags när jag kom gick jag och Mercan direkt till centrum och köpte mat och grejer till naglar. Sen satt vi här hemma och gjorde gelénaglar i 3 timmar. Dem är supersnygga (för att han gjort dem helt själv) och dem sitter som berget :) Duktiga oss! Senare bar det av mot Vatra (en korg) med Jocke, Gurra & allt vad dem heter. Det var inte alls kul tycker jag. Sånna ställen är inte min grej någonstans. Hög (observera HÖG) musik, discolights och helt galna människor. Något säger mig att krogen är ett ställe jag kommer spendera lite tid på i mitt liv.

Igår kom Emelie "hem" från Göteborg och då gick vi och käka på restaurang innan vi gick hem till deras vän Azer och han kompisar. Vi typ kollade på youtube, nått humorprogram och spela fifa. Gissa om inte de gjorde mig trött.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Blir kanska några pluggtimmar. Sen får vi se om Sebbe komma hit någon dag, från Malmö! Nu ska jag fixa lite! Puss!

Time goes by .. so slowly.

Jag sitter och väntar på bättre tider (fast jag egentligen borde äta frulle), min katt leker med en klädnypa han hittat någonstans och tiden står fucking stilla. Fast det är ju iofs bara en timma kvar tills jag ska ta mitt pick och pack och dra ner till tuben :'D Jag väcktes av min ögoninflammation 06.30 och försökte sen somna om men det gick inte. Tänkte bara på Tobias och förblev vaken (haha WHY God?! Kan någon förklara för mig?)

JAG VILL INTE LÄMNA MIN LILLA BEBIS ENSAM HEMMA MED JOCKE AKA WOW-NÖRD!

Skulle jag kunna boka om biljetterna så jag satt i en djurtillåten vagn hade jag fanimig gjort det och tagit med mig min bebbe till Skövde. När jag bokade biljetterna trodde jag inte att han skulle klara av en sån resa utan en hjärtattack, men nu vet jag att han skulle klara av det helt galant!


Gamla bilder.


Alltså, är det något jag skäms över i mitt liv så är det min fjortisperiod. Blä.
Även om jag då fick på mig jeans jag nästan gråter över att jag inte får på mig idag ..
så nä, jag vill inte leva om den delen av mitt liv. Jag önskar den inte fanns. Jag
hade jättefint långt hår som jag kunde göra nått vettigt med idag om min mamma
aldrig tillåtit mig att bleka sönder det, och klippa av det hit och dit.


NU SNACKAR VI TIMMAR, MINUTER & SEKUNDER!

Nu är det bara 23 timmar, 54 minuter & 59 sekunger kvar tills mitt tåg går från Stockholms Central :) Helt exakt. För kl 11.07 imorgon går tåget :D Jag längtar dit.

Ögoninflammation.

Jag har ögoninflammation, och det är not nice. Mina ögon är sprängda och svullna. Ser ut som "mamma kines, pappa japan - stackars lilla barn". Ugly bild också, haha fy. Jag stannar iallafall hemma från skolan idag. Började egentligen för 40 minuter sen. Vill inte smitta alla. Ögoninflammation smittas så jäkla snabbt och lätt. Ska packa så allt (hela min garderob är bokstavligen nerpackad) är med och typ äta & kolla på tv. Puss


Måste jag lämna honom hemma?


Det enda jag tänker på.

Jag längtar så jag dör till lördag. Vill åka nunununu. De ska bli så jävla skönt att få s k r a t t a igen och verkligen ha så sjukt kul som vi alltid har - även de allra tråkigaste dagarna. Ingenting är tråkigt när vi är tillsammans Mercedes. Ingenting. Det är inte ens tråkigt att slänga sopor (;
 

Sömntuta.

Tsatsiki upptäckte nyss att det är varmt & skönt att sova under täcket. Han var i full fart att leka som en galning när jag slängde täcket över honom. Efter en stund fick jag inga nyp i fingrarna längre för då hade lillen somnat där under i den mysiga värmen (;

Imorgon - torsdag.

Imorgon är min dag fullbokad från topp till tå.

  • Skolan kl 8.00.
  • Hämta ID-kortet hos polisen.
  • Göra test på bup.
  • Hämta Hannah på dagis + passa hela dagen & kvällen.
  • Laga mat.

Kommer typ inte ha en ledig sekund. Men fredagen kommer iallafall bli lugn till Idol & fredag hela veckan. För jag ska upp tidigt på lördagen och ge mig aaaaaaaaav mot Skövde! :'D Dock är man ju inte sååå himla taggad på att sitta på ett tåg timma -.- Varför tog jag inte ett snabbare tåg? Kan ju inte varit mer än några kronor dyrare ;b


Packar väskan.

Önskar jag kunde packa ner min lilla älskling i väskan :( <3


Mörk & mobbad video men den bjuder vi på (;

Snart snart snart!

Nu är det dags för mig att börja tvätta & packa så att jag får med mig allt till Mercedes & JackSkövde på lördag morgon :) Ska bli så himla skönt att komma bort från Stockholm i en hel vecka. Att dessutom tilllbringa den veckan med en av jordens finaste personer (+ hund) gör det tusen gånger bättre :) Längtarlängtarlängtar massor!



I don't feel well.

Dagen började med att jag vaknade och mådde himlans illa vilket ledde till att jag stannade hemma från skolan idag. Efter att jag sovit i några timmar till gick illamåendet över men hela dagen har varit helt snurrig och suddig. Har legat i sängen hela dagen. Nu ska jag lägga mig där igen för nu börjar Desperet Housewives!


Inatt blir det bäckmörkt!

Persienner + svart rullgardin <3


In our past.

He told me that I'd done alright, then he kissed me 'til the mornin' light.
I miss that. I miss you. I miss us.

Mammakänslor.

Här om natten drömde jag att jag varit gravid i 9 månader utan att veta om det och plötsligt hade jag en bebis i famnen. Min alldeless egna bebis. Det var en sån himla härlig känsla och jag blev så arg över att det var en dröm när jag vaknade. Enda sen dess har jag haft väldiga mammakänslor. Jag vill ha en bebis, samtidigt som jag inte vill ha en bebis. Jag hatar barn .. men jag vet att jag skulle älska mitt egna så grymt mycket. Gaah. Tur att jag har min lilla bebiskisse iallafall :'D Jag älskar honom så himla mycket.

Ny design.

Ny design i bloggen. Header med min älsklingskisse Tsatsiki på. Det blev brunt. Ja, egentligen så ser ni ju själva (om ni inte blitt blinda) så jag skriver ju i onödighetens namn (; Puss på er!

Tjejorna 9b.


Tove, Freddie, Madde, Petra, Julia, Fille, Linn, jag, (Raw & Ilaf).

Make over.

Min blogg behöver en make over .. men framför allt; mitt rum behöver en jäääävla akut make over. Dessvärre är de ju så att jag varken vet vart jag ska börja eller hur jag ska få till det. Måste köpa en massa saker. Typ en rullgardin, en taklampa, en bordslampa, ett nattduksbord, hyllor att ha på väggen, blommor (vita orgidéer) till mitt fönster, en matta, lack att lacka om min byrå med (eller köpa två mindre nya som redan är svarta) etc etc. Det här rummet är helt omöjligt att möblera & inreda just nu asså.

Som ett as.

Jag är trött som ett as! Nu ska jag snart göra tortilla-dipp som vi i familjen ska ha till Idol & Fredag hela veckan. Känns som att jag kommer däcka efter det. Ciao


Juste, jag har en blogg :)

Har inte skrivit på flera dagar. Har typ glömt bort bloggen faktist.

I onsdags var jag på dyslexi-utredning, hämta pengar av pappa & satt ute och fikade på Espresso House i Stureplan med Jossan & Tilda hela dagen. Det var supermysigt och jättekul! Såg Lars, Johan, Robin & Yasmina från idol. Haha Robin är så ful. Eller, inte ful egentligen .. men han ser verkligen ut som en översminkad tjej.

Igår var jag med Linn och hennes pappa på NK och kollade på goose-jackor & fikade lite. Det var väl roligare än att sitta hemma ensam och inte göra ett piss.

Idag hade jag bara matteprov i skolan. Engelskan och samhället blev inställt så gick hem vid nio. Skönt, men vad fan ska jag göra hela dagen? Ikväll är det fredag hela veckan iallafall :) Älskar deras "familjen" Becker&Becker.


G night people!

Fan i helvete vad jag är sugen på Marabous orginalchoklad! Skulle kunna proppa i mig en hel kaka eller två helt själv. Här och nu! Men nä, time for bed. Är så sjukt jävla trött att jag skulle kunna somna här på tangentbordet. Men det ska jag inte göra. Blir att gå upp tidigt imorgon - igen. Skola klockan 8 imorgon, som alltid. Men jag överlever .. nog. Ska göra ett dyslexitest imorgon och gå till polisen och fixa ett ID-kort :) Gå och lägg er (Mercedes Wallin) i tid nu! Och glöm inte att borsta gaddarna (; PUSS, GOD NATT ÄLSKADE SYSTER & VÄNNER!

Indian-lookalike-måndag.


Jag vill vara kär.

Nu är jag trött på att vara ensam! Kom, kom, kom atombomb.

Så vackert.

Gråter när jag ser den här. Det är så himla vackert!


Cocker Spaniel.

Jag vill ha en vän till Tsatsiki. Jag vill ha en Cocker Spaniel (: Dem är ju så jävla söta.


Min son Joakim.

Det finns en liten treårig kille som heter Joakim. Han är väldigt speciell. Det är förstås inte så enkelt att förklara hur han är, men jag ska iallafall försöka.

Tänk dig en liten grabb som hunnit bli en bra bit över en meter lång, bred om ryggen och med rumpa som en liten knubbig tjej. Nej, han är inte tjock utan bara grovt bygd. Med två stora blå ögon, som tittar fram bakom långa ögonfransar, och blont rufsigt hår och ser "trumpen" ut för det mesta. Om han inte sjunger vill säga, för det gör han väldigt ofta. Han sjunger gärna högt, solo och vill att alla ska lyssna. Vad han sjunger får man oftast lista ut på melodin, för hans ord kan man inte alltid förstå, han pratar så otydligt. Konsonanter byts ut och vissa bokstäver hoppar han över lite då och då.

Denne lille gosse kan man inte undgå att se. Han gör allt för att synas. Om han inte står på en bänk eller ett bord utomhus och sjunger högt och ljudligt så har han ont i benet eller har sönder någonting. Helt plötsligt så är en sida ur en bok i tusen bitar.

Joakim är känslig och go och man får ofta pussar och kramar. Han är extra go mot farmor som är hans favorit. När han sitter och pratar i telefonen med henne säger han;
- "Ja ällar dej."
och
- "puss & kam."

Eftersom Joakim hela tiden vill ha uppmärksamhet, kan man tycka att han är ganska gnällig emellanåt. När han inte orkar gå säger han att han är så liten men vid läggdags så är han helt plötsligt stor. När vi äter middag och han inte vill äta  och Rille (som är en välbygd kille) säger;
- Ät nu, så du blir stor och stark som jag, killen.
Svarar han med bestämd röst;
- Nä, jag vill inte bli stor jag vill vara liten hela tiden.
Då är det svårt att hålla sig för skratt.

Joakim är väldigt intresserad av djur från minsta lilla spindel till den största blåval. Han tittar ofta i djurböcker och kan benämna väldigt många djur och dess olika arter. De flesta smådjur han ser ute ska han spara i en burk för att leka med dem. Sedan blir han så ledsen när myran eller spindeln plötsligt slutar röra på sig mellan hans fingrar. Då får man försöka förklara att de dör när han håller så hårt. Som tur är så finns det leksaksdjur som ser riktiga ut. Joakim leker med t ex krokodiler, ormar, fladdermöss och tigrar varenda dag. Utan dessa skulle han vara olycklig.

När det är någonting Joakim funderar på eller fått för sig kommer hans envisa sida fram. Det är inte för intet han är född i Oxens tecken. Ta t ex när han tänkte mycket på hajar i våras. Då frågade han om det fanns hajar i varenda sjö han såg. Det var ju bara det att det var samma sjö varje gång fast den dök upp lite då och då under bilfärden. Det slutade nästan med att han frågade om det fanns hajar i vattenpölar. En gång när vi var på Ikea fick ungen för sig att han skulle åka till Gröna Lund. Vad han fick det ifrån vet jag inte för där hade han aldrig varit förut. Diskussionen slutade med att jag fick säga att vi skulle åka dit en annan dag bara för att få tyst på ungen. Man skulle kunna tro att han skriker när han inte får som han vill men det gör han inte, han tjafsar bara envist emot.

Klumpig är en egenskap som också passa bra in på Joakim. Han snubblar på sina egna fötter ibland när han springer och kan gå in i föremål som står "i vägen". En gång fick han för sig att hoppa över en buske som var hälften så hög som han själv. Det resulterade i att han helt plötsligt låg helt plakat på mage på marken med busken under sig. Då tittade han upp med förvånad blick. Det är ju så typiskt Joakim.

Joakim ser ofta till att man får sig ett gott skratt och han fyller mitt liv med mycket glädje. Jag älskar honom!

Skriven av min mamma, Susanne, för 12 år sedan.

I'm in love.

Jag gick upp ca 05.45 idag. Trodde faktist inte att jag skulle klara av det! ;o Vaknade direkt när klockan ringde 05.30 och tänkte gå upp, men hejdade mig för Tsatsikis skull eftersom att han låg så mysigt över min axel och sov. Men tiden tickade och hade inte tid att ligga där och mysa mer än så :( Klockan 08.00 började datalektionen i skolan (fattar noll). Alla i klassen är supergulliga och lektionerna idag gick undan fort. Slutade 10.50. Imorgon ska alla till CGO Norra, förutom jag! Jag ska på mattelektion 08.00 - 09.50 istället, lämna lite ledighetsansökningar och sen ska jag gå hem och plugga på lite samhälle.

Drömhelvete.

Jag var så glad. Det var som att se in i dina ögon påriktigt. Allt fanns där. Allt. Jag saknar dig!
Vet inte riktigt vad det är med mig faktist. Helt plötsligt så inser man så mycket .. Få personer
betyder så mycket för mig som du gör.


Livet går framåt ..

.. och dörrar stängs i mitt ansikte. Bokstavligen. Idag har fan varenda jävla automatisk dörrjävel stängts rakt i mitt ansikte ;o Vad har dem emot mig?

Har fått världens slappaste schema. Kolla;
Måndag: 08.00 (08.50) Nk A, En A & MTid 11.20
Tisdag: 08.00 Sv A & Nk A 10.50
Onsdag: 08.00 Estetisk verksamhet & Ma A 10.50
Torsdag: 08.00 Datoranvändning & Sh A 10.50
Fredag: 08.00 Ma A, En A & Sh A 13.00

Kanske lite illa att fredagen är den längsta dagen. Men det får man väl ta. Ett är ändå fortfarande tidigt :) Och nu när jag har så korta dagar i skolan, så tänkte jag faktiskt försöka hitta någon söt vovve att tjäna lite extra pengar på + motion. Vi har ju no idrott (me like).

Ge mig mat!

Nu, mina damer & herrar så ligger det till på detta viset; Jag är grymt hungrig!
Ny design. Tycker att lila passar mig bättre än rosa. Just i bloggen iallafall :) Jag gillar "citatet" från Grey's Anatomy, "So, you think I'm broken? Fix me."  Även "citatet" från någon låt (I think, minns inte vilken), "The days behind you are haunting the ones your living in now. The ghost of the past carries the weight of your name." är bra!

Måste få igång bloggen, positivt!

Förut så raderade jag min gamla blogg, utan att den raderades! När jag läser den blir jag så himla deprimerad. Jag var så glad då och skrev på ett så glatt sätt. Som gladast var jag när Tobias var hos mig och varje gång jag läser om dem dagarna nu i efterhand mår jag dåligt - just för att jag saknar den tiden så mycket! Måste skärpa mig nu och bli på det där glada humöret igen. Jag måste hitta en kille som kan ta Tobias plats i min hjärna också så att det blir till glädje igen. Det funkar ju inte så himla bra med en kille utanför Göteborg, som dessutom ska ut och resa 5 månader från november. Kanske när han kommer hem igen, men jag är inte den som sitter och väntar på någon (kanske i onödan). Jag menar inte att jag är kär i honom, men han betyder mycket för mig & det är svårt att släppa en sån person. Eller aa .. kanske ;o


Musik.


Aldrig mer!

Fan va full jag var i lördags. Fan va arg jag var. Fan va dåligt jag mått både på söndagen & måndagen. Aldrig mer! Nu är det dags att göra något vettigt istället. Typ som att gå till skolan och skriva av mig. Och sen gå till Cyber och skriva in mig & plugga ihjäl mig så jag får ta ledigt vecka 44 :) För jag ska fan till Skövde!

På tal om tårta.

Läste nyss en sak om en tårta, hahaha. Det får mig att tänka på när Tobias var hos mig i somras och mamma hade gjort en tårta till min kusin Isak. Mamma tog bara med sig halva tårtan och gav den andra halvan till Tobias - som älskar tårta. Asså fy fan va vidrigt de såg ut när han åt den där jävla tårtan, hahahaha. Fetto-Tobias. Gah, I miss you, "falkenbergare" (;



Göteborgare låter alltid så himla glada. Man blir på så himla bra humör när dem pratar.

Anna Skipper.

Jag har bestämt mig för att lära mig allt det Anna Skipper kan om mat etc. Jag vet själv att jag äter onyttigt och rör på mig för lite. Jag är trött mest hela tiden etc etc. Måste ändra på det! :) Fan va skönt det skulle vara att ha någon som hon bakom sig.

Cybergymnasiet!

Nu är de i princip klart! Ska komma på måndag och skriva in mig etc och sen börjar jag efter det vanliga schemat på tisdag :) Ska bli jävla skönt med dem korta dagarna! Känns som att jag behöver det. Dessutom så ska ju inte jag läsa språk så kanske blir några ännu kortare dagar :)

Tsatsiki.

Läs Tsatsikis blogg! :'D
www.tsatsiki.webblogg.se 

Skämtosido.

Då var de bevisat.

emma säger:

Spegel, spegel på väggen där. Säg vem som vackrast i landet är!

hILDING- säger:

DU EMMA!


17 veckor.


Värt att skrivas upp.

Mercedes säger:
du är min penisförlängare sötaste lilla vännen min :D hahaha :O men du, brb liksom, jag är också askissnödig xD

Jag är så feg!

Asså, ush va jag är feg! Har suttit typ och grubblat över att ringa Cyber aslänge. Och tror ni inte jag typ gör bort mig totalt när hon inte svarar om man ska prata in på telefonsvararen? Hahaha. Men nu har de iallafall fixat sig :) Ska dit imorgon klockan 14.00 och prata med henne :D Fan va skönt att de äntligen löser sig med skolan! Hon sa också att jag slipper läsa
språk i ettan, för att jag kommer in i de så sent, yeey? :'D


Emma.



Thank you for all that you've done for me.
Now I know what real love is suppose to be.
Can't waist my time, so good bye.

Gud i himmelen!

Asså sorry, men GAAAAAAAAAAAH. Allt jag kan tänka på! En maaan, please? Hur har jag klarat mig?! I fyra månader. Låter inte långt men är helt cp damp långt! I reallyreally need it.


My love.

Jag skyller på att de är Marabou ;) Choklad killar dödsskönt i kistan.
Jobbar på att tröttna innan höstlovet, så att Mercan slipper "lukten" (;



By the way, jag har redan ätit upp den (a)

Cybergymnasiet Odenplan.

Jag har nyss fått veta att de finns plats på Cybergymnasiet i Odenplan :) Så, dit kanske det får bli. Men då blir de tveksamt om jag får mitt höstlov i Sköve :( Dem har korta dagar och därför drar dem ner på loven. Så man har typ jullov och 7 veckors sommarlov? ;o Nä asså jag ska fan till Sköve! That's it!


RSS 2.0